Solidline

Solidline Soft Close zijwand 90*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€292,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Soft Close Black Edition zijwand 90*200 cm

Zoek je naar een zijwand die perfect past bij jouw moderne badkamerstijl? Dan is de Soft Close Black Edition zijwand van 90*200 cm precies wat je nodig hebt. Met zijn matzwarte kleur en heldere glasafwerking zorgt deze zijwand voor een eigentijdse uitstraling in jouw douchecabine. Bovendien is het glas van deze zijwand behandeld met een NANO-coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en vlekbestendig is.

Kenmerken en Voordelen:

  • Mat Zwart: Deze zijwand is uitgevoerd in een stijlvolle matzwarte kleur, die een moderne en luxe uitstraling geeft aan jouw badkamer.
  • Helder glas: Het gebruik van helder glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat het licht optimaal door, waardoor jouw douchecabine er licht en open uitziet.
  • 8 mm dikte: Het glas van de zijwand heeft een dikte van 8 mm, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid.
  • Eenvoudig te reinigen: Dankzij de NANO-coating is het glas van deze zijwand gemakkelijk schoon te maken en blijft het langer vrij van vlekken en kalkaanslag.
  • Soft Close: Met het soft-close mechanisme is het openen en sluiten van de zijwand geruisloos en soepel, waardoor je kunt genieten van een rustige douche-ervaring.

Gebruikerservaring:

Met de Soft Close Black Edition zijwand kun je elke dag genieten van een ontspannen en luxe douche-ervaring. Het moderne design en de matzwarte kleur passen perfect in een eigentijdse badkamerstijl. Het gebruik van helder glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat het licht mooi door, waardoor je douche er helder en open uitziet. De zijwand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de 8 mm glasdikte zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. De NANO-coating vereenvoudigt het schoonmaken en voorkomt dat kalkaanslag en vlekken zich op het glas hechten. En dankzij het soft-close mechanisme is het openen en sluiten van de zijwand fluisterstil. Het installatieproces is eenvoudig en je zult merken dat de zijwand perfect aansluit op je bestaande douchecabine. Kortom, met de Soft Close Black Edition zijwand creëer je een luxe en moderne sfeer in je badkamer, terwijl je geniet van een praktische en stijlvolle douchecabine.