Solidline

Solidline Glasplaat Mira side panel - 90 - Rookglas

€300,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat Mira side panel 90*200 cm SMOKED

Wil je jouw badkamer een moderne en stijlvolle upgrade geven? Dan is deze Glasplaat Mira side panel de perfecte keuze. Met zijn smaakvolle design en hoogwaardige kwaliteit zal deze zijwand je doucheruimte transformeren tot een luxueuze oase. Geef jezelf de ultieme wellness-ervaring met deze uitzonderlijke zijwand.

Kenmerken en Voordelen:

  • Duurzaam rookglas: Het zijpaneel is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik rookglas, waardoor het niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook een vleugje moderne elegantie toevoegt aan je badkamer.
  • Perfecte afmetingen: Deze zijwand heeft een afmeting van 90*200 cm, waardoor hij geschikt is voor de meeste standaard douchecabines. De ruime afmeting zorgt voor voldoende bewegingsruimte tijdens het douchen.
  • NANO coating: De zijwand is behandeld met een NANO coating, waardoor het glas gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen kalkaanslag en vuil. Minder tijd besteden aan het schoonmaken van je doucheruimte, betekent meer tijd voor ontspanning.

Gebruikerservaring:

Met de Glasplaat Mira side panel wordt douchen een waar genot. De rookglasafwerking geeft je doucheruimte een moderne uitstraling en zorgt voor extra privacy. De zijwand past perfect bij elke badkamerstijl en geeft je de vrijheid om je doucheruimte naar eigen smaak in te richten.

Daarnaast is de zijwand eenvoudig te installeren, waardoor je snel kunt genieten van je vernieuwde badkamer. De duurzame materialen zorgen ervoor dat dit product lang meegaat, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van je investering.

De Glasplaat Mira side panel is compatibel met diverse douchecabines en douchewanden. Of je nu een kleine of grote doucheruimte hebt, deze zijwand past perfect bij jouw behoeften. Kortom, met de Glasplaat Mira side panel haal je een stijlvolle, duurzame en functionele toevoeging aan je badkamer in huis.

Transformeer je doucheruimte vandaag nog en geniet van een geweldige douche-ervaring met de Glasplaat Mira side panel!