Solidline

Solidline Eco zijwand 100*195 cm - Chroom - Helder glas - 6 mm - Chroom - Helder glas - 6 mm

€244,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Eco zijwand 100*195 cm

Wil je jouw badkamer transformeren in een oase van rust en ontspanning? De Eco zijwand is de perfecte toevoeging aan jouw douchecabine. Met zijn strakke en moderne ontwerp zal het zeker de aandacht trekken van elke bezoeker. Deze zijwand is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische toevoeging aan jouw badkamer.

Kenmerken en Voordelen

  • Elegant en duurzaam: De zijwand is gemaakt van hoogwaardig glas met een dikte van 6 mm, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Het chroomkleurige frame geeft een luxe uitstraling aan jouw badkamer.
  • Helder glas: Het glas van de zijwand is helder, waardoor je een ruimtelijk en open gevoel krijgt in jouw badkamer.
  • Gemakkelijke installatie: Dankzij het slimme ontwerp is de Eco zijwand eenvoudig te installeren. Met de meegeleverde handleiding en montagemateriaal heb je binnen no-time jouw nieuwe douchecabine klaar voor gebruik.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor het water en vuil afstoot. Dit zorgt voor minder schoonmaaktijd en een langdurige helderheid van het glas.

Gebruikerservaring

Met de Eco zijwand wordt jouw dagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau getild. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel, terwijl het chroomkleurige frame een vleugje luxe toevoegt aan jouw badkamer. Dankzij de duurzame constructie en NANO coating hoef je je geen zorgen te maken over slijtage en vuilophoping. Het onderhoud is minimaal, zodat je meer tijd hebt om te genieten van een ontspannende douche na een lange dag.

De Eco zijwand past perfect bij elke badkamerstijl en is geschikt voor zowel kleine als grote badkamers. Of je nu een moderne inrichting hebt of een klassieke stijl verkiest, deze zijwand zal elke badkamer transformeren tot een stijlvolle en functionele ruimte.

Wacht niet langer en geef jouw badkamer een upgrade met de Eco zijwand. Ervaar het comfort, de duurzaamheid en de schoonheid van dit hoogwaardige product. Bestel nu en maak van jouw badkamer een plek waar je elke dag van kunt genieten!