Solidline

Solidline Soft Close zijwand - 100 - Chroom - Helder glas

€248,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Zijwand voor een schuifcabine - Maak uw douchecabine compleet

Ben je op zoek naar een zijwand voor je schuifcabine? Dan is onze Soft Close zijwand van 100*200 cm de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige eigenschappen en functionaliteit zal deze zijwand een waardevolle toevoeging zijn aan je douchecabine.

Kenmerken en Voordelen:

  • Soft Close Mechanisme: Dankzij het soft close mechanisme sluit de zijwand zacht en geruisloos, waardoor je geen last hebt van harde geluiden of schokken.
  • Chroomkleurig Design: De zijwand heeft een elegante chroomkleurige afwerking die een vleugje stijl toevoegt aan je badkamerinterieur.
  • Helder Glas: Het zijwandpaneel is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik helder glas, wat zorgt voor een helder en ruimtelijk gevoel in je douchecabine.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor water en vuil moeiteloos van het oppervlak worden afgestoten. Dit maakt het reinigen van de zijwand een fluitje van een cent.
  • Eenvoudige Installatie: De zijwand wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding, zodat je hem snel en gemakkelijk kunt installeren.

Gebruikerservaring:

Deze zijwand voor een schuifcabine zorgt ervoor dat je douchecabine compleet is en voldoet aan al je behoeften. Het soft close mechanisme zorgt voor een rustgevende douchervaring zonder irritante geluiden. Met het heldere glas en de chroomkleurige afwerking geeft deze zijwand je badkamer een moderne en luxe uitstraling.

Daarnaast is het glas behandeld met een NANO coating, waardoor je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken. Het water en vuil glijden eenvoudig van het glas af, waardoor vlekken en kalkaanslag geen kans krijgen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je zijwand er altijd schoon en glanzend uitziet.

De zijwand is eenvoudig te installeren, zelfs voor degenen die geen ervaring hebben met het plaatsen van douchecabines. Met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en de duidelijke handleiding heb je hem in een mum van tijd op zijn plaats.

Kortom, onze zijwand voor een schuifcabine biedt niet alleen functionaliteit en kwaliteit, maar voegt ook stijl toe aan je douchecabine. Maak je douchecabine compleet met deze zijwand en geniet van een luxe en comfortabele doucheruimte.