Solidline

Solidline Clear Roller zijwand - 70 - Chroom - Helder glas

€230,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Zijwand voor een Schuifcabine: Creëer een Prachtige Douche-ervaring

Maak van jouw doucheruimte een oase van rust en schoonheid met de Clear Roller zijwand voor een schuifcabine. Deze zijwand is speciaal ontworpen om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen, en biedt zowel functionele voordelen als een prachtige esthetiek.

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol ontwerp: Met zijn chroomkleurige afwerking voegt deze zijwand een vleugje elegantie toe aan elke badkamer. Het heldere glas met een dikte van 8 mm zorgt voor een moderne en luxe uitstraling.
  • Bespaar ruimte: Dankzij het schuifmechanisme kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in je badkamer. Geen gedoe meer met draaiende deuren die in de weg zitten!
  • Eenvoudig schoon te maken: De NANO coating op het glas zorgt ervoor dat vuil en kalk zich minder gemakkelijk kunnen hechten. Hierdoor is de zijwand eenvoudig schoon te maken en blijft hij langer mooi.
  • Perfecte pasvorm: Met een afmeting van 70 cm past deze zijwand moeiteloos in de meeste douchecabines. Hij is geschikt voor zowel kleine als grote badkamers.

Gebruikerservaring:

Met de Clear Roller zijwand voor een schuifcabine geniet je van een luxe en ontspannende douche-ervaring. Het heldere glas laat voldoende licht door, waardoor je badkamer ruimtelijker aanvoelt. Dankzij het schuifmechanisme kun je eenvoudig in en uit de douche stappen, zonder belemmerd te worden door draaiende deuren. Bovendien zorgt de NANO coating ervoor dat je de zijwand moeiteloos schoonmaakt, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere dingen.

Of je nu de dag fris wilt beginnen of wilt ontspannen na een lange dag, met de Clear Roller zijwand voor een schuifcabine creëer je de perfecte douchesfeer. Waar wacht je nog op? Maak van je badkamer een plek om van te genieten met deze prachtige zijwand!