Solidline

Solidline Aura zijwand - 93 - Chroom

€257,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

De Aura zijwand - Elegante veelzijdigheid voor uw badkamer

Met de Aura zijwand brengt u stijl en functionaliteit naar uw badkamer. Deze zijwand is perfect voor het creëren van een afgesloten douchecabine, waardoor u een gevoel van rust en privacy ervaart tijdens uw dagelijkse douchebeurten. Of u nu geniet van een verkwikkende ochtenddouche of ontspant na een lange dag, de Aura zijwand biedt de ideale omgeving voor optimale comfort en ontspanning.

Een combinatie van kwaliteit en esthetiek

  • Hoogwaardig glas: De Aura zijwand is gemaakt van stevig 8 mm dik glas, waardoor het duurzaam en bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en zorgt ervoor dat uw badkamer er licht en luchtig uitziet.
  • Chroomafwerking: De zijwand is afgewerkt met een elegant chroomframe, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw badkamerinterieur.
  • Geavanceerde NANO Coating: Het glas van de zijwand is behandeld met een speciale NANO coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen vlekken en kalkaanslag. Hierdoor behoudt de zijwand zijn helderheid en glans, zelfs na jarenlang gebruik.
  • Perfecte afmetingen: Met een afmeting van 93*200 cm past de Aura zijwand in de meeste standaard douchecabines en badkamers. Dit zorgt voor een naadloze integratie in uw bestaande badkamerindeling en maximaliseert de bruikbare ruimte.

Praktische toepassingen en eindeloze genoegens

De Aura zijwand biedt een veelzijdige gebruikerservaring en kan op verschillende manieren worden gebruikt om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu een stijlvolle inloopdouche wilt creëren of juist een afgesloten douchecabine wilt bouwen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer de zijwand met een bijpassende douchekop, kraan en accessoires naar keuze om uw eigen persoonlijke douchecabine te creëren. Met de Aura zijwand kunt u genieten van een plek van ontspanning en verwennerij in uw eigen badkamer. Ervaar de perfecte mix van kwaliteit, esthetiek en functionaliteit met de Aura zijwand en transformeer uw dagelijkse douchebeurten in een luxueuze ervaring. Bestel vandaag nog uw Aura zijwand en maak uw badkamer compleet!