Solidline

Solidline Primo douchewand - 100 - Geborsteld Goud

€556,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo BYT Edition FFF Douchewand: Een Stralende Toevoeging aan Jouw Badkamer

Geef jouw badkamer een luxueuze uitstraling met de Primo BYT Edition FFF Douchewand. Deze prachtige douchewand is ontworpen om zowel functioneel als visueel aantrekkelijk te zijn. Met een indrukwekkende afmeting van 100*200 cm en een glasdikte van 8 mm, biedt deze douchewand een ruimtelijk gevoel en een gevoel van privacy.

Kenmerken en Voordelen:

  • Hoogwaardig glas: De douchewand is gemaakt van helder glas met een dikte van 8 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en sterkte. Het glas is behandeld met een speciale NANO-coating, waardoor water en zeepresten zich niet kunnen hechten. Dit maakt schoonmaken een fluitje van een cent.
  • Stabilisatiestang inbegrepen: Om extra stabiliteit en veiligheid te bieden, wordt deze douchewand geleverd inclusief een 120 cm lange stabilisatiestang. Hierdoor blijft de wand stevig op zijn plaats, zelfs bij intensief gebruik.
  • Luxe uitstraling: Met zijn geborstelde gouden kleur voegt de Primo BYT Edition FFF Douchewand een vleugje elegantie toe aan jouw badkamer. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij verschillende interieurstijlen.

Gebruikerservaring:

Een douche nemen zou een ontspannende en verkwikkende ervaring moeten zijn, en met de Primo BYT Edition FFF Douchewand wordt dit werkelijkheid. Het ruime formaat geeft je voldoende bewegingsvrijheid, terwijl het dikke glas je een gevoel van privacy en bescherming geeft. Dankzij de NANO-coating parelt het water er moeiteloos vanaf, waardoor kalkaanslag en vlekken geen kans krijgen.

Bovendien zorgt de stabilisatiestang voor extra ondersteuning en stabiliteit. Je kunt dus in alle rust genieten van een stomende douche zonder je zorgen te maken over wiebelende wanden.

De Primo BYT Edition FFF Douchewand is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en stijlvolle douchewand. Met zijn duurzaamheid, functionaliteit en luxe uitstraling zal deze douchewand jouw badkamer naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog en geniet van een douche-ervaring als nooit tevoren!