Solidline

Solidline Primo Flexpaneel - 45 - Helder glas

€281,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo Flexpaneel 45*200 cm - Moderne en Stijlvolle Douchewand

Kenmerken en Voordelen

  • Draaipaneel: Het Primo Flexpaneel is een elegante douchewand met een draaipaneel, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw douche en optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in uw badkamer.
  • Hoogwaardige materialen: Deze douchewand is vervaardigd uit hoogwaardig chroom en is voorzien van helder glas met een dikte van 8 mm, waardoor het een duurzame en stevige optie is voor uw badkamer.
  • NANO Coating: Het glas van deze douchewand is behandeld met een NANO Coating, waardoor het water en vuil afstoot. Hierdoor blijft uw douchewand langer schoon en behoudt het zijn glans.
  • Modern design: Met zijn strakke lijnen en tijdloze uitstraling past het Primo Flexpaneel perfect in elke moderne badkamer. Het chroom en heldere glas zorgen voor een eigentijdse en stijlvolle look.

Gebruikerservaring

De Primo Flexpaneel douchewand biedt u een luxueuze en ontspannende douche-ervaring. Het draaipaneel zorgt voor gemakkelijke toegang en de 8 mm dikke glazen panelen zorgen voor een stevige en veilige constructie. U zult genieten van de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek in uw badkamer.

Of u nu 's ochtends probeert wakker te worden of 's avonds wilt ontspannen na een lange dag, deze douchewand biedt u de privacy en het comfort die u nodig heeft. Het heldere glas laat het licht binnenstromen en creëert een ruimtelijk gevoel in uw badkamer.

Montage van de Primo Flexpaneel douchewand is eenvoudig en vereist geen technische kennis. Met de meegeleverde instructies kunt u binnen de kortste keren van uw nieuwe douchewand genieten.

Kies voor de Primo Flexpaneel douchewand en transformeer uw badkamer in een oase van rust en elegantie. Ervaar het gemak en de stijl van deze moderne douchewand en geniet van een verfrissende douche-ervaring.