Solidline

Solidline Primo douchewand - 90 - Geborsteld Goud

€536,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo BYT Edition FFF Douchewand - De perfecte aanvulling op je badkamer

Ben je op zoek naar een elegante en functionele toevoeging aan je badkamer? Dan is de Primo BYT Edition FFF douchewand de ideale keuze. Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen transformeert deze douchewand je badkamer in een rustgevende oase van comfort en stijl.

Kenmerken en Voordelen:

  • Geborsteld Goud: De douchewand heeft een prachtige geborsteld gouden afwerking die een luxe uitstraling geeft aan elke badkamer.
  • Helder glas: Het 8 mm dikke glas zorgt niet alleen voor een heldere en transparante uitstraling, maar is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
  • Perfecte afmeting: Met een afmeting van 90*200 cm past deze douchewand perfect in de meeste standaard badkamers.
  • Inclusief stabilisatiestang: Voor extra stabiliteit en veiligheid wordt de douchewand geleverd met een 120 cm lange stabilisatiestang.
  • NANO Coating: De douchewand is behandeld met een NANO coating, waardoor water en vuil zich niet gemakkelijk kunnen hechten en schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Gebruikerservaring:

Stel je voor dat je na een lange dag werken je badkamer binnenstapt en de Primo BYT Edition FFF douchewand ziet schitteren in het zachte licht. Je voelt meteen een gevoel van rust en ontspanning over je heen komen. De geborsteld gouden afwerking geeft je badkamer een luxueuze uitstraling en de heldere glazen panelen geven je het gevoel alsof je in een spa bent.

De douchewand is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. De 8 mm dikke glazen panelen bieden voldoende stevigheid en duurzaamheid, terwijl de NANO coating ervoor zorgt dat water en vuil moeiteloos worden verwijderd. Het toevoegen van de stabilisatiestang zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens het douchen.

Of je nu een moderne badkamer hebt of een meer traditionele stijl verkiest, de Primo BYT Edition FFF douchewand past perfect in elke omgeving. De combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid maakt dit de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige douchewand.

Wacht niet langer en geef je badkamer een upgrade met de Primo BYT Edition FFF douchewand. Ervaar de ultieme douchesensatie en geniet elke dag van een luxueuze en ontspannende ervaring in je eigen badkamer.