Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 110 - Rookglas

€323,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 110*200 cm Gerookt glas - Elegante Douchewand voor een Verfijnde Badkamer

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol en Verfijnd: Maak van je badkamer een oase van rust met de prachtige glasplaat SG Nova in Gerookt glas. Met zijn eigentijdse design voegt deze douchewand direct een vleugje elegantie toe aan elke badkamer.
  • Robuuste Constructie: Gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik rookglas, biedt deze douchewand duurzaamheid en stevigheid. De glasplaat is bestand tegen dagelijks gebruik en blijft lang mooi, zonder problemen zoals krassen of verkleuringen.
  • Eenvoudige Installatie: Met de juiste tools en instructies is de installatie van deze douchewand een eitje. Binnen korte tijd kun je genieten van je eigen stijlvolle en functionele badkamer.
  • VEILIGheid voorop: De glasplaat is voorzien van NANO Coating, wat zorgt voor een gemakkelijke reiniging en voorkomt dat water en zeepresten zich aan het glas hechten. Daarnaast is het rookglas bestand tegen breken en zal het in kleine, veilige stukjes uiteenvallen bij eventuele schade.

Gebruikerservaring

Stel je voor dat je elke dag kunt genieten van een ontspannende douche-ervaring in je eigen prachtige badkamer. Met de glasplaat SG Nova creëer je precies die sfeer. Het rookglas voegt een vleugje mysterie toe aan je badkamerinterieur, terwijl de duurzame constructie en NANO Coating zorgen voor gemak en veiligheid.

Deze douchewand is perfect geschikt voor moderne badkamers, waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan. De glasplaat past moeiteloos in elke stijl, of je nu een strakke moderne inrichting hebt of juist kiest voor een meer klassieke uitstraling.

Met de glasplaat SG Nova hoef je je geen zorgen te maken over krassen of verkleuringen. Het hoogwaardige materiaal behoudt zijn kwaliteit, zelfs na jaren van gebruik. Daarbij maakt de NANO Coating het schoonmaken van de glasplaat een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd overhoudt om te ontspannen.

Ontdek vandaag nog de voordelen van de glasplaat SG Nova. Geniet van een luxueuze en verfijnde badkamerervaring die je elke dag zal verwelkomen. Haal stijl en comfort in huis met deze prachtige douchewand.