Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 100 - Rookglas

€302,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 100*200 cm Gerookt glas

Op zoek naar de perfecte douchewand? Kies voor de Glasplaat SG Nova 100*200 cm Gerookt glas, een krachtige combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn verfijnde rookglazen ontwerp voegt deze douchewand een vleugje elegantie toe aan elke badkamer.

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol design: De Glasplaat SG Nova heeft een eigentijdse uitstraling die elke badkamer verfraait. Het rookglazen oppervlak zorgt voor een subtiele en luxueuze sfeer.
  • Duurzaam en betrouwbaar: Dankzij het gebruik van hoogwaardig glas is deze douchewand duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Hij is gemaakt om lang mee te gaan en zijn functionaliteit te behouden.
  • Privacy behouden: Het rookglas van deze glasplaat biedt een uitstekende mate van privacy. Geniet van een ontspannende douche zonder je zorgen te maken over nieuwsgierige blikken van buitenaf.
  • Eenvoudig te onderhouden: De NANO Coating op het glas zorgt ervoor dat water en vuil moeiteloos worden afgestoten. Hierdoor is de reiniging van de douchewand een eenvoudige en snelle taak.
  • Flexibele afmetingen: Met zijn afmeting van 100*200 cm past deze glasplaat in vrijwel elke badkamer. Of je nu een compacte ruimte hebt of juist een wat grotere, de Glasplaat SG Nova past zich aan naar jouw behoeften.

Gebruikerservaring

Met de Glasplaat SG Nova verander je jouw dagelijkse douchebeleving in een waar genot. Het rookglas creëert een ontspannen en intieme sfeer, waardoor je optimaal kunt ontspannen na een lange dag. Daarnaast biedt het je de privacy die je nodig hebt. De duurzaamheid van het glas zorgt ervoor dat je er nog jarenlang van kunt genieten zonder je zorgen te maken over slijtage.

Deze douchewand is eenvoudig te installeren, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe badkamerupgrade. De flexibele afmetingen maken het mogelijk om de glasplaat perfect aan te passen aan de beschikbare ruimte. Dankzij de NANO Coating is het onderhoud van de douchewand een fluitje van een cent.

Upgrade je badkamer met de Glasplaat SG Nova 100*200 cm Gerookt glas en geniet van een luxe en sfeervolle douchecabine. Ontdek zelf het comfort en de stijlvolle uitstraling die deze douchewand biedt.