Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 100 - Helder glas

€201,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat Nova 100*200 cm - Douchewand van hoogwaardige kwaliteit

Kenmerken en Voordelen:

  • Helder glas: Deze douchewand is gemaakt van helder glas, waardoor uw badkamer ruimtelijker en lichter oogt. Het zorgt voor een moderne en strakke uitstraling.
  • Dikte van 8 mm: De glasplaat heeft een dikte van 8 mm, waardoor deze stevig en duurzaam is. U kunt met een gerust hart genieten van uw douche zonder u zorgen te hoeven maken over de stevigheid.
  • NANO Coating: De douchewand is voorzien van NANO Coating, wat ervoor zorgt dat het glas beter bestand is tegen waterspatten en kalkaanslag. Dit maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger en bespaart u kostbare tijd en moeite.
  • 100*200 cm afmeting: Met een afmeting van 100*200 cm biedt deze douchewand voldoende ruimte voor een ontspannen douche-ervaring. U kunt zich vrij bewegen en genieten van het ruime gevoel in uw badkamer.

Gebruikerservaring:

Met de Glasplaat Nova 100*200 cm creëert u een luxueuze sfeer in uw badkamer. Elke douchebeurt wordt een ware belevenis dankzij de heldere glasplaat en de ruimtelijke uitstraling. De dikte van 8 mm zorgt voor een gevoel van veiligheid en duurzaamheid. Dankzij de NANO Coating kunt u zich zorgeloos onderdompelen in uw douche-ervaring zonder u druk te maken over hardnekkige kalkaanslag. De ruime afmeting van 100*200 cm zorgt voor optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Uw badkamer wordt een oase van rust en ontspanning.

De Glasplaat Nova 100*200 cm is geschikt voor zowel moderne als klassieke badkamers. Met deze douchewand voegt u stijl en elegantie toe aan uw badkamerinterieur. Durf te dromen van een badkamer waarin design en functionaliteit hand in hand gaan.

Maak uw douche-ervaring compleet met de Glasplaat Nova 100*200 cm . Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de ultieme douche-ervaring in uw eigen badkamer.