Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 90 - Rookglas

€281,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 90*200 cm Gerookt glas

Ben je op zoek naar de perfecte douchewand voor je badkamer? Maak kennis met de Glasplaat SG Nova. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 90*200 cm en prachtig rookglasontwerp is deze douchewand het ultieme statement voor elke moderne badkamer.

Kenmerken en Voordelen:

  • Rookglas: De douchewand is gemaakt van hoogwaardig rookglas, wat zorgt voor een stijlvol en eigentijds uiterlijk. Het voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamer.
  • Dikte glas: Met een dikte van 8 mm biedt deze glasplaat uitstekende stabiliteit en duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat het lang meegaat, zelfs bij dagelijks intensief gebruik.
  • Afmeting: Met een ruime afmeting van 90*200 cm biedt deze douchewand voldoende ruimte om comfortabel te douchen. Je kunt genieten van een heerlijke douche-ervaring zonder je beperkt te voelen.
  • NANO Coating: De glasplaat is behandeld met een NANO coating, waardoor water en vuil gemakkelijk van het oppervlak glijden. Schoonmaken wordt een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd hebt om te ontspannen.

Gebruikerservaring:

Stel je voor: na een drukke dag kom je thuis en stap je onder de douche. De Glasplaat SG Nova omarmt je met zijn modern ontwerp en ruime afmeting. Het rookglas geeft je badkamer een luxueuze uitstraling en creëert een ontspannende sfeer. Het 8 mm dikke glas geeft je gemoedsrust, wetende dat je een stevige en duurzame douchewand hebt. Dankzij de NANO coating is schoonmaken een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je douche-ervaring.

Of je nu een nieuwe badkamer aan het bouwen bent of je huidige uitstraling wilt verbeteren, de Glasplaat SG Nova is de perfecte keuze. Met zijn indrukwekkende kenmerken en voordelen biedt het alles wat je nodig hebt voor een geweldige ervaring in de badkamer. Bestel vandaag nog en transformeer je badkamer in een oase van rust en elegantie.