Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 70 - Rookglas

€246,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 70*200 cm Gerookt glas

Maak van je badkamer een oase van rust en ontspanning met de Glasplaat SG Nova. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen tilt deze douchewand je douche-ervaring naar een nieuw niveau. Met zijn afmeting van 70*200 cm en rookglazen uitstraling voegt hij een vleugje stijl toe aan elke badkamer.

Kenmerken en Voordelen:

  • Rookglas: Het gebruik van rookglas zorgt voor een moderne en verfijnde uitstraling in je badkamer. Het geeft een gevoel van privacy terwijl het toch voldoende licht doorlaat voor een heldere douche-ervaring.
  • Dikte van 8 mm: De Glasplaat SG Nova is gemaakt van hoogwaardig glas met een dikte van 8 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Je kunt erop vertrouwen dat hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.
  • NANO Coating: Dankzij de NANO coating is het glas van de douchewand gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het zorgt voor een laag die vuil- en waterafstotend is, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Gebruikerservaring:

Met de Glasplaat SG Nova 70*200 cm Gerookt glas transformeer je je douche in een luxueuze spa-ervaring. Het rookglas creëert een rustige en ontspannende sfeer, terwijl het dikke glas zorgt voor veiligheid en stevigheid. Daarnaast is de NANO coating een geweldige toevoeging die ervoor zorgt dat het schoonmaken van de douchewand moeiteloos verloopt. Of je nu 's ochtends wilt opfrissen of na een lange dag wilt ontspannen, deze douchewand zorgt voor een geweldige douche-ervaring.

Maak je badkamer compleet met de Glasplaat SG Nova 70*200 cm Gerookt glas. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van luxe en stijl in je eigen badkamer.