Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 30 - Champagne glas

€246,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 30*200 cm Champagne glas

Maak van je badkamer een oase van luxe met de Glasplaat SG Nova douchewand. Deze prachtige glasplaat is de perfecte toevoeging aan elke moderne badkamer. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen, creëert deze douchewand een stijlvolle en ontspannende douche-ervaring.

Kenmerken en Voordelen

  • Hoogwaardig champagne glas: De douchewand is gemaakt van 8 mm dik, gehard champagne glas van de hoogste kwaliteit. Het glas is sterk, duurzaam en bestand tegen krassen.
  • Perfecte afmetingen: Met een afmeting van 30*200 cm past deze glasplaat gemakkelijk in elke doucheruimte. Het biedt voldoende ruimte voor een comfortabele douche-ervaring.
  • NANO Coating: De glasplaat is voorzien van een NANO coating, waardoor water en zeepresten eenvoudig van het glas afglijden. Dit zorgt niet alleen voor een moeiteloze schoonmaak, maar ook voor een langdurige helderheid van het glas.
  • Eenvoudige installatie: De douchewand wordt geleverd met een duidelijke montagehandleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Hierdoor is de installatie een fluitje van een cent.

Gebruikerservaring

Met de Glasplaat SG Nova douchewand haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer in huis, maar ook een product dat zorgt voor comfort en gemak. Het champagne glas geeft je badkamer een luxe uitstraling en de 8 mm dikte zorgt voor de nodige stevigheid. Daarnaast zorgt de NANO coating ervoor dat schoonmaken een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met strepen en vlekken, maar een heldere en glanzende douchewand. Het installatieproces is eenvoudig en snel, zodat je binnen de kortste keren van je nieuwe douchewand kunt genieten.

Of je nu een nieuwe badkamer aan het bouwen bent of je huidige badkamer wil upgraden, de Glasplaat SG Nova douchewand is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef jezelf de luxe en comfort die je verdient!