Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 80 - Rookglas

€246,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 80*200 cm Gerookt glas

Op zoek naar een moderne en stijlvolle upgrade voor je badkamer? Dan is de Glasplaat SG Nova de perfecte keuze! Met zijn indrukwekkende eigenschappen en unieke voordelen verandert deze douchewand je dagelijkse douche-ervaring in een luxe verwenmoment.

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol design: De glasplaat SG Nova is gemaakt van hoogwaardig rookglas dat je badkamer een moderne uitstraling geeft.
  • Duurzaam en stevig: Met een dikte van 8 mm is deze douchewand robuust en bestand tegen dagelijks gebruik. Je kunt dus genieten van langdurige kwaliteit.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je deze glasplaat gemakkelijk zelf installeren. Geen gedoe met ingewikkelde montage-instructies.
  • Gemakkelijk in onderhoud: De NANO coating zorgt ervoor dat water en vuil geen kans krijgen om zich aan het glas te hechten. Het schoonmaken van je douchewand wordt een fluitje van een cent.
  • Veelzijdigheid: De Glasplaat SG Nova is geschikt voor verschillende douchemodellen en kan worden gecombineerd met verschillende soorten douchekranen en accessoires.

Gebruikerservaring:

Met de Glasplaat SG Nova kun je elke dag genieten van een ontspannende douche-ervaring. De rookglazen plaat geeft je badkamer een moderne en luxueuze uitstraling. Stap onder de douche en laat de warme waterstralen je omhullen terwijl je geniet van het uitzicht door het heldere, maar toch subtiel getinte glas. De gemakkelijke installatie maakt het mogelijk om snel van je nieuwe douchewand te genieten, zonder gedoe of extra kosten.

Dankzij de duurzaamheid van het 8 mm dikke glas hoef je je geen zorgen te maken over krassen of breuken. Bovendien maakt de NANO coating het reinigen van het glas een fluitje van een cent. Je hoeft geen tijd en energie te verspillen aan het schrobben van hardnekkige vlekken. Gewoon even afnemen en je glasplaat is weer als nieuw.

De Glasplaat SG Nova past perfect bij elk douchemodel en biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Combineer het met moderne douchekoppen en chique accessoires om een badkamer te creëren die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Upgrade je badkamer met de Glasplaat SG Nova en geniet elke dag van een luxe en stijlvolle douche-ervaring!