Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 90 - Helder glas

€201,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat Nova 90*200 cm : De perfecte douchewand voor een luxueuze badkamer

Maak van jouw badkamer een oase van rust en elegantie met de Glasplaat Nova 90*200 cm . Deze prachtige douchewand voegt niet alleen een vleugje stijl toe aan je badkamer, maar biedt ook een scala aan voordelen die je dagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Kenmerken en Voordelen:

  • Uniek design: De glasplaat Nova 90*200 cm is ontworpen met oog voor detail en straalt tijdloze schoonheid uit. Het heldere glas en de slanke profielen zorgen voor een moderne uitstraling.
  • Stevig en duurzaam: Dankzij het 8 mm dikke glas is deze douchewand niet alleen stevig, maar ook bestand tegen dagelijkse slijtage. Daarnaast zorgt de NANO coating voor extra bescherming tegen kalkaanslag, waardoor de glasplaat er altijd als nieuw uitziet.
  • Eenvoudige installatie: Met het meegeleverde montagemateriaal en de duidelijke instructies is het monteren van de Glasplaat Nova 90*200 cm een eitje. Binnen de kortste keren geniet je van je nieuwe douchewand.
  • Veiligheid boven alles: De douchewand is voorzien van gehard veiligheidsglas, wat ervoor zorgt dat bij eventuele breuk de kans op letsel minimaal is. Zo kun je onbezorgd genieten van je dagelijkse douchebeurt.

Gebruikerservaring:

Stel je voor: je stapt de badkamer binnen en wordt begroet door de Glasplaat Nova 90*200 cm , die schittert in het zachte licht van de ochtendzon. Deze douchewand geeft je badkamer direct een gevoel van luxe en elegantie.

Terwijl je onder de warme, verkwikkende stralen staat, ervaar je het ultieme comfort en gemak dat deze douchewand biedt. Het heldere glas laat het licht door en creëert een ruimtelijk effect, terwijl de NANO coating ervoor zorgt dat je douchewand altijd vrij blijft van vervelende kalkvlekken.

Dankzij de stevige constructie en het gebruik van hoogwaardig materiaal geniet je jarenlang van deze douchewand, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen of slijtage. Bovendien zorgt het gehard veiligheidsglas ervoor dat je met een gerust hart kunt douchen, zelfs als er per ongeluk iets tegen de wand stoot.

Met de Glasplaat Nova 90*200 cm haal je niet alleen een kwaliteitsproduct in huis, maar creëer je ook een badkamer waarin luxe en comfort hand in hand gaan. Laat jezelf betoveren door de schoonheid van deze douchewand en geniet elke dag weer van een ontspannen douche-ervaring.