Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 60 - Champagne glas

€246,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 60*200 cm Champagne glas - Stijlvol en Functioneel

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol design: De Glasplaat SG Nova 60*200 cm in Champagne glas voegt een vleugje elegantie toe aan elke badkamer. Het strakke en moderne ontwerp geeft een luxe uitstraling.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van 8 mm dik glas, biedt deze douchewand duurzaamheid en stevigheid. Het is bestand tegen dagelijks gebruik en blijft jarenlang mooi.
  • NANO Coating: De glasplaat is behandeld met een NANO coating, waardoor het glas gemakkelijk te reinigen is. Vuil en kalk hechten zich minder snel aan het oppervlak, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.
  • Veelzijdigheid: Deze douchewand past in elke badkamerstijl, van modern tot klassiek. Het neutrale champagnekleurige glas zorgt voor een subtiele en warme uitstraling.
  • Eenvoudige installatie: De Glasplaat SG Nova wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke installatiehandleiding. Met enkele eenvoudige stappen kunt u uw badkamer transformeren.

Gebruikerservaring:

Met de Glasplaat SG Nova 60*200 cm Champagne glas haalt u niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer in huis, maar ook een functioneel element. Dankzij het dikke glas is de douchewand stevig en veilig in gebruik. Het champagnekleurige glas geeft een warme en luxe uitstraling aan uw badkamer, waardoor u elke dag kunt genieten van een ontspannen douche-ervaring.

De NANO coating maakt het schoonmaken van de glasplaat eenvoudig en bespaart u kostbare tijd. Vuil en kalk hebben geen kans om zich aan het oppervlak te hechten, waardoor u de douchewand moeiteloos kunt schoonmaken met een vochtige doek.

Of u nu een moderne badkamer heeft of een meer klassieke stijl prefereert, de Glasplaat SG Nova past zich moeiteloos aan. Het subtiele champagnekleurige glas voegt een vleugje luxe toe en maakt uw badkamer helemaal af.

Met de eenvoudige installatie kunt u snel genieten van uw nieuwe douchewand. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, samen met een duidelijke stapsgewijze handleiding. U heeft geen speciale kennis of ervaring nodig om uw badkamer te transformeren met deze prachtige glasplaat.

Investeer in kwaliteit en stijl met de Glasplaat SG Nova 60*200 cm Champagne glas. Gun uzelf een luxe douche-ervaring en geniet van de subtiele schoonheid van deze douchewand.