Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 60 - Rookglas

€246,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 60*200 cm Gerookt glas

De Glasplaat SG Nova 60*200 cm Gerookt glas is een prachtige toevoeging aan uw badkamer. Met zijn unieke rookglasontwerp trekt deze douchewand onmiddellijk de aandacht en voegt een vleugje stijl toe aan elke douche-ervaring.

Kenmerken en Voordelen:

  • Rookglas: Het gebruik van rookglas geeft de douchewand een moderne uitstraling en creëert tegelijkertijd een gevoel van privacy. Het is perfect voor mensen die graag genieten van wat persoonlijke ruimte tijdens het douchen.
  • Dikte glas: Met een dikte van 8 mm is deze glasplaat stevig en duurzaam. Het biedt optimale stabiliteit en veiligheid tijdens het douchen.
  • Afmeting: Met een afmeting van 60*200 cm past deze glasplaat perfect in de meeste standaard douche-omgevingen. Het zorgt voor voldoende ruimte om comfortabel te kunnen bewegen.
  • NANO Coating: De douchewand is behandeld met een NANO coating, wat resulteert in een waterafstotend oppervlak. Dit maakt het schoonmaken een fluitje van een cent en vermindert de ophoping van kalk en zeepresten op het glas.

Gebruikerservaring:

Met de Glasplaat SG Nova 60*200 cm Gerookt glas haalt u een stijlvol en functioneel element in uw badkamer. Het rookglasontwerp geeft een gevoel van luxe en voegt een vleugje mysterie toe aan uw douche-ervaring.

De stevige constructie en optimale dikte van 8 mm zorgen voor een veilige en duurzame douchewand. U kunt met een gerust hart genieten van uw dagelijkse douche zonder u zorgen te hoeven maken over mogelijke schade aan het glas.

Dankzij de NANO Coating blijft het glas helder en vrij van vlekken. U hoeft zich geen zorgen te maken over kalkaanslag of zeepresten die het uiterlijk van uw douchewand aantasten. Het schoonmaken is snel en moeiteloos, waardoor u meer tijd overhoudt om te genieten.

Verwen uzelf met de Glasplaat SG Nova 60*200 cm Gerookt glas en creëer de perfecte douche-ervaring in uw eigen badkamer. Bestel vandaag nog en transformeer uw dagelijkse routine naar een moment van pure ontspanning en luxe.