Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 110 - Champagne glas

€323,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 110*200 cm Champagne glas

Op zoek naar een prachtige toevoeging aan uw badkamer? Maak kennis met de Glasplaat SG Nova! Deze douchewand combineert functionaliteit met elegantie en is de perfecte keuze voor een moderne en stijlvolle badkamer.

Kenmerken en Voordelen:

  • Champagne glas: Het gebruik van champagne glas geeft de douchewand een luxueuze uitstraling. Geniet van de subtiele tint die een gevoel van rust en sereniteit in uw badkamer brengt.
  • 8 mm dikte: Met een dikte van 8 mm biedt de glasplaat SG Nova duurzaamheid en stevigheid. U kunt erop vertrouwen dat deze douchewand lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage.
  • Nano Coating: Dankzij de NANO-coating is de glasplaat eenvoudig schoon te houden. De coating zorgt voor een waterafstotend oppervlak, waardoor kalkaanslag en zeepresten geen kans krijgen.
  • 110*200 cm afmeting: Met een royale afmeting van 110*200 cm biedt de Glasplaat SG Nova voldoende ruimte om comfortabel te douchen. Stap in uw eigen oase van rust en geniet van de luxe die deze douchewand biedt.

Gebruikerservaring:

Stel u voor dat u elke dag kunt genieten van een ultieme douche-ervaring in uw eigen badkamer. Met de glasplaat SG Nova wordt dit werkelijkheid. Stap onder de verfrissende stralen en voel de stress van de dag van u afglijden. Het champagne glas creëert een sfeer van sereniteit, terwijl de 8 mm dikke glasplaat zorgt voor veiligheid en duurzaamheid. Het schoonmaken van de douchewand is een fluitje van een cent dankzij de NANO-coating, waardoor u meer tijd kunt besteden aan ontspanning.

Dankzij de royale afmeting van 110*200 cm heeft u alle ruimte om vrij te bewegen tijdens het douchen. Deze douchewand is de ideale keuze voor zowel kleine als ruime badkamers. Creëer een moderne en elegante uitstraling in uw interieur met de Glasplaat SG Nova.

Laat de stress van de dag achter u en transformeer uw badkamer in een oase van rust met de Glasplaat SG Nova. Bestel vandaag nog en geniet van het ultieme doucheplezier!