Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 80 - Helder glas

€201,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat Nova 80*200 cm - Douchewand van topkwaliteit

Kenmerken en Voordelen:

  • Gemaakt van hoogwaardig helder glas voor een luxueuze uitstraling
  • Dikte van 8 mm voor duurzaamheid en stevigheid
  • Perfecte afmetingen van 80*200 cm om in elke badkamer te passen
  • Behandeld met NANO Coating voor eenvoudig onderhoud en een glanzende afwerking
  • Geen extra informatie over kleur en extra informatie, waardoor het product perfect past bij elke stijl

Bent u op zoek naar een douchewand die elegantie en functionaliteit combineert? Dan is de Glasplaat Nova 80*200 cm de perfecte keuze voor uw badkamer. Met zijn glanzende heldere glas en perfecte afmetingen van 80 bij 200 cm, zal deze douchewand zeker een eyecatcher zijn in uw badkamer.

Het hoogwaardige heldere glas zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en stevigheid. Met een dikte van 8 mm kunt u erop vertrouwen dat deze douchewand jarenlang meegaat zonder problemen. En dankzij de NANO Coating behandeling, is het onderhoud van deze douchewand een fluitje van een cent.

Of u nu van een minimalistische stijl houdt of een meer traditionele badkamer heeft, de Glasplaat Nova 80*200 cm past perfect bij elke interieurstijl. Met zijn neutrale kleur en het ontbreken van extra informatie, kunt u deze douchewand eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

Gebruikerservaring:

Onze klanten zijn dol op de Glasplaat Nova 80*200 cm vanwege zijn esthetische uitstraling en functionaliteit. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de badkamer en laat het licht prachtig door de ruimte stromen. Bovendien is het eenvoudig te reinigen dankzij de NANO Coating behandeling, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw badkamer en minder tijd aan schoonmaken.

De perfecte afmetingen van 80 bij 200 cm maken deze douchewand geschikt voor zowel kleine als grote badkamers. Of u nu een compacte ensuite heeft of een ruime luxe badkamer, de Glasplaat Nova 80*200 cm past altijd perfect.

Met de Glasplaat Nova 80*200 cm voegt u niet alleen stijl toe aan uw badkamer, maar ook functionaliteit en duurzaamheid. Maak uw dagelijkse routine aangenamer met deze prachtige douchewand.