Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 140 - Champagne glas

€403,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat SG Nova 140*200 cm Champagne glas - De Perfecte Douchewand voor een Stijlvolle Badkamer

Kenmerken en Voordelen

  • Luxe uitstraling: De glasplaat van de SG Nova douchewand heeft een elegante champagnekleur die je badkamer direct een luxueuze uitstraling geeft.
  • Hoogwaardig glas: Deze douchewand is gemaakt van 8 mm dik champagne glas, wat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een veilige en stevige constructie.
  • NANO Coating: Het glas van deze douchewand is behandeld met een NANO coating, wat betekent dat het water en vuil afstoot. Dit maakt het schoonmaken een moeiteloze taak.
  • Perfecte afmetingen: Met een afmeting van 140*200 cm past deze douchewand perfect in de meeste standaard badkamers. Het biedt voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen.
  • Eenvoudige installatie: De douchewand wordt geleverd met duidelijke instructies en alle benodigde hardware, zodat je hem eenvoudig zelf kunt installeren. Geen gedoe met het inhuren van professionals!

Gebruikerservaring

De SG Nova douchewand is de ideale keuze voor iedereen die een stijlvolle en functionele badkamer wil creëren. Met zijn luxe uitstraling en hoogwaardige glasconstructie zal deze douchewand zeker een eyecatcher in je badkamer zijn.

Dankzij de NANO coating blijft het glas langer schoon en is het veel gemakkelijker te onderhouden. Geen zorgen meer over hardnekkige kalkvlekken en vingerafdrukken!

De perfecte afmetingen zorgen voor voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen. Je zult genieten van een ontspannende douche-ervaring elke keer dat je de badkamer binnenstapt.

Met de eenvoudige installatie kun je geld besparen door zelf de douchewand te installeren, zonder dat je hiervoor een professional hoeft in te huren. Volg gewoon de meegeleverde instructies en binnen de kortste keren kun je genieten van je nieuwe douchewand.

Met de SG Nova douchewand haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een designelement dat je badkamer naar een hoger niveau tilt. Aarzel niet langer en geef je badkamer de upgrade die het verdient met de SG Nova douchewand!