Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 50 - Helder glas

€170,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat Nova 50*200 cm - Creëer een luxueuze douche-ervaring

Kenmerken en Voordelen:

  • Luxueuze uitstraling: Transformeer je badkamer met de Glasplaat Nova 50*200 cm . De strakke lijnen en het heldere glas creëren een moderne en elegante uitstraling in elke badkamerstijl.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van 8 mm dik helder glas, biedt deze douchewand niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook duurzaamheid en veiligheid. Het glas is bestand tegen dagelijks gebruik en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
  • Optimale afmetingen: Met een afmeting van 50*200 cm past de Glasplaat Nova perfect in de meeste standaard badkamers. Het biedt voldoende ruimte om comfortabel te douchen en creëert een ruimtelijk gevoel in de badkamer.
  • Verbeterde bescherming: De NANO Coating behandeling van het glas zorgt voor een waterafstotend oppervlak. Hierdoor ontstaan er minder snel kalkaanslag en vlekken, waardoor je douchewand er langer als nieuw uit blijft zien.
  • Eenvoudige installatie: De Glasplaat Nova wordt geleverd met een duidelijke handleiding en benodigde bevestigingsmaterialen. Met de stapsgewijze instructies kun je de douchewand eenvoudig zelf installeren, zonder extra kosten voor professionele installatie.

Gebruikerservaring:

Met de Glasplaat Nova 50*200 cm kun je dagelijks genieten van ontspannende douches in een luxueuze omgeving. De transparante glasplaat zorgt voor een gevoel van ruimte en licht in de badkamer, terwijl de NANO Coating ervoor zorgt dat je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van de douchewand.

Of je nu 's ochtends snel wilt opfrissen of 's avonds wilt ontspannen na een lange dag, deze douchewand biedt alle comfort en functionaliteit die je nodig hebt. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige installatie is de Glasplaat Nova een geweldige aanvulling op elke badkamer.

Transformeer je badkamer en creëer de ultieme doucheruimte met de Glasplaat Nova 50*200 cm . Bestel nu en geniet van een nieuwe dimensie van luxe en comfort in je dagelijkse doucheroutine!