Solidline

Solidline Glasplaat Mira front - 60 - Rookglas

€310,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met draaideur - Stijlvol en functioneel

Upgrade je badkamer met onze prachtige Douchecabine met draaideur. Deze douchecabine combineert stijl en functionaliteit, waardoor je dagelijkse doucheroutine een plezierige en luxe ervaring wordt.

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol design: De glasplaat Mira front met een afmeting van 60*200 cm is gemaakt van hoogwaardig rookglas, wat een moderne en elegante uitstraling geeft aan je badkamer.
  • Veiligheid en duurzaamheid: Het 8 mm dikke glas zorgt voor een stevige constructie en biedt optimale veiligheid tijdens het douchen. Daarnaast is de glasplaat behandeld met NANO-coating, waardoor deze bestand is tegen kalkaanslag en gemakkelijk schoon te maken is.
  • Eenvoudig te installeren: Met de draaideurmechanisme is de douchecabine eenvoudig te openen en te sluiten. De bijgeleverde montagehandleiding en het benodigde bevestigingsmateriaal zorgen voor een probleemloze installatie.
  • Ruimtebesparend: De draaideur opent naar buiten, waardoor je waardevolle ruimte in je badkamer bespaart. Ideaal voor kleinere badkamers.
  • Veelzijdigheid: Deze douchecabine is geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende installaties, waardoor je flexibiliteit hebt bij het inrichten van je badkamer.

Gebruikerservaring

Stap de douchecabine binnen en laat je omringen door de stijlvolle rookglazen wanden. Geniet van een gevoel van privacy terwijl je ontspant onder de douche. De soepele draaideur opent moeiteloos, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de cabine.

De Douchecabine met draaideur is perfect voor drukke ochtenden wanneer je snel wilt douchen en klaar wilt zijn voor de dag. De ruimtebesparende functie zorgt ervoor dat je badkamer er netjes en opgeruimd uitziet, zelfs in een beperkte ruimte.

De stevige constructie en duurzaamheid van het 8 mm dikke glas zorgen ervoor dat je jarenlang van deze douchecabine kunt genieten. De NANO-coating voorkomt kalkaanslag en zorgt ervoor dat de douchecabine gemakkelijk schoon te maken is, wat je kostbare tijd bespaart.

Upgrade je badkamer met de stijlvolle en functionele Douchecabine met draaideur. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een luxe doucheroutine!