Solidline

Solidline SINGLE front draaideur 90*200 cm - Gun Metal Light - Helder glas - 8 mm - volledige draaideur - Gun Metal Light - Helder glas - 8 mm - volledige draaideur

€887,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met draaideur - GML Edition SINGLE

Maak van je badkamer een oase van rust en verfrissing met de Douchecabine met draaideur van GML Edition SINGLE. Met zijn strakke design en hoogwaardige materialen is deze douchecabine de perfecte aanvulling voor moderne badkamers.

Eigenschappen en voordelen:

  • Elegante draaideur: De douchecabine is voorzien van een volledig draaideur, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de douche. Geen gedoe meer met schuifdeuren, maar een soepele en stijlvolle draaibeweging.
  • Hoogwaardige materialen: De douchecabine is gemaakt van stevig en duurzaam glas met een dikte van 8 mm. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor veiligheid en langdurig gebruik.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor het water en vuil afstoot. Hierdoor blijft de douchecabine langer schoon en is het onderhoud eenvoudig.
  • Verkrijgbaar in verschillende maten: De Douchecabine met draaideur is verkrijgbaar in een afmeting van 90*200 cm, waardoor het geschikt is voor de meeste badkamers. Geef je badkamer een luxueuze uitstraling met dit minimalistische design.
  • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding: Deze douchecabine biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt een hoogwaardige douchecabine met alle benodigde functies tegen een betaalbare prijs.

Gebruikerservaring:

Eenmaal geïnstalleerd, ervaar je het gemak en comfort van de Douchecabine met draaideur. De volledige draaideur zorgt voor een ruime instap en maakt het gemakkelijk om de douche in en uit te stappen. Het heldere glas geeft een transparante en lichte uitstraling aan de badkamer, terwijl de NANO coating ervoor zorgt dat de douchecabine gemakkelijk te onderhouden is.

De elegantie en duurzaamheid van deze douchecabine zullen je niet teleurstellen. Het geeft je badkamer een moderne uitstraling en voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse doucheroutine. Geniet van een ontspannen en verfrissende douche-ervaring met de Douchecabine met draaideur van GML Edition SINGLE.