Solidline

Solidline Glasplaat Mira front - 60 - Helder glas

€232,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met Draaideur - Glasplaat Mira 60*200 cm

De Douchecabine met Draaideur - Glasplaat Mira 60*200 cm is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun badkamer. Met zijn moderne uitstraling en praktisch ontwerp biedt deze douchecabine de ideale plek om te ontspannen en verfrist te worden.

Kenmerken en Voordelen

  • Helder glas: De douchecabine is voorzien van een glasplaat van 8 mm dik, wat niet alleen duurzaamheid en stevigheid biedt, maar ook zorgt voor een helder en transparant uitzicht.
  • NANO Coating: De glasplaat is behandeld met een NANO coating, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is en water en vuil zich niet gemakkelijk hechten. Dit zorgt voor een langdurige en hygiënische douchecabine.
  • Praktisch ontwerp: Met de draaideur is deze douchecabine perfect geschikt voor kleine badkamers omdat deze geen extra ruimte in beslag neemt. Bovendien is de deur gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij het soepele draaimechanisme.
  • Eenvoudig te installeren: De douchecabine wordt geleverd met een duidelijke handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen, waardoor de installatie een fluitje van een cent is.
  • Elegante uitstraling: Met zijn strakke lijnen en moderne design voegt deze douchecabine een vleugje elegantie toe aan elke badkamer.

Gebruikerservaring

Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt en je klaarmaakt voor een drukke dag. Stap in de douchecabine met draaideur en voel de warme stralen van het water je lichaam ontspannen. Het heldere glas en het ruime interieur creëren een gevoel van ruimte en vrijheid. Dankzij de NANO coating heeft kalk geen kans om zich aan het glas te hechten, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Geniet van de praktische en stijlvolle uitstraling van deze douchecabine, die je badkamer direct transformeert tot een luxe spa.

De Douchecabine met Draaideur - Glasplaat Mira 60*200 cm is de perfecte keuze voor diegenen die gaan voor zowel functionaliteit als esthetiek. Je zult versteld staan van de kwaliteit en het comfort dat deze douchecabine je biedt. Bestel nu en beleef het ultieme douchecomfort!