Solidline

Solidline Glasplaat Mira front - 70 - Rookglas

€310,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met Draaideur - Glasplaat Mira front 70*200 cm SMOKED

Maak van je dagelijkse douche-ervaring een luxueuze en ontspannende gelegenheid met onze Douchecabine met Draaideur. Deze elegant ontworpen cabine is perfect voor elke badkamer en biedt zowel stijl als functionaliteit. Met de hoogwaardige kenmerken en het gebruiksvriendelijke ontwerp zult u nooit meer willen uitstappen!

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvolle uitstraling: De glasplaat Mira front met een afmeting van 70*200 cm creëert een moderne en verfijnde look in uw badkamer.
  • Smoked glas: Geniet van een vleugje elegantie met het rookglas, wat zorgt voor een subtiele privacy en een unieke uitstraling.
  • Duurzaamheid: Het 8 mm dikke glas is van uitstekende kwaliteit en biedt jarenlang gebruik zonder zorgen over beschadigingen.
  • NANO Coating: De speciale behandeling van het glas zorgt voor een gemakkelijk te reinigen oppervlak en minimaliseert kalkaanslag, waardoor u meer tijd heeft om te genieten en minder tijd kwijt bent aan schoonmaken.
  • Gebruiksgemak: De draaideur maakt het betreden en verlaten van de douchecabine moeiteloos, terwijl het stevige ontwerp ervoor zorgt dat de deur veilig blijft sluiten tijdens het douchen.
  • Ruimtebesparend: Dankzij het compacte formaat past deze douchecabine perfect in elke badkamer, zelfs in kleinere ruimtes.

Gebruikerservaring:

Stel je voor dat je na een lange dag werken thuiskomt en jezelf kunt trakteren op een verkwikkende douche-ervaring in deze prachtige Douchecabine met Draaideur. Het glas is perfect getint om je wat privacy te bieden, terwijl het toch voldoende licht doorlaat voor een ontspannen sfeer. De soepele draaideur is gemakkelijk te openen en sluit naadloos, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lekken of water dat buiten de cabine spat. Dankzij de NANO coating hoef je na het douchen alleen maar even met een doekje over het glas te vegen en het is weer zo goed als nieuw - geen gedoe met schoonmaken!

Deze Douchecabine met Draaideur is geschikt voor zowel moderne als klassieke badkamers en voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu je bestaande badkamer wilt upgraden of een nieuwe badkamer wilt creëren, deze douchecabine is de perfecte keuze voor een luxe uitstraling en optimaal gebruiksgemak.

Verwen jezelf met de ultieme douche-ervaring - bestel vandaag nog jouw Douchecabine met Draaideur!