Solidline

Solidline SINGLE front draaideur 80*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€552,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur voor een douchecabine met draaideur - Black Edition SINGLE front

Met de Black Edition SINGLE front draaideur voegt u een vleugje elegantie en stijl toe aan uw badkamer. Deze douchedeur is speciaal ontworpen voor douchecabines met een draaideur en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar zowel een functioneel als een esthetisch design.

Kenmerken en Voordelen:

  • Mat Zwart: De zwarte afwerking van deze douchedeur zorgt voor een moderne en luxueuze uitstraling. Het creëert een gedurfd statement in uw badkamer en past perfect bij elke interieurstijl.
  • Helder Glas: Het 8 mm dikke heldere glas van de douchedeur biedt niet alleen een duidelijk zicht, maar zorgt er ook voor dat uw badkamer ruimtelijk en licht aanvoelt.
  • NANO Coating: De douchedeur is behandeld met een NANO coating, waardoor kalk en zeepresten minder snel hechten aan het glas. Dit bespaart u tijd en moeite bij het schoonmaken en zorgt voor een langdurige glans.
  • Robuust en Duurzaam: Deze douchedeur is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Met de juiste zorg en onderhoud heeft u jarenlang plezier van uw douchecabine.
  • Eenvoudige Installatie: De douchedeur wordt geleverd met een duidelijke handleiding en alle benodigde montageonderdelen, waardoor de installatie snel en eenvoudig is.

Gebruikerservaring:

Met de Black Edition SINGLE front draaideur kunt u elke dag genieten van een verfrissende en comfortabele douche-ervaring. Dankzij het draaideurmechanisme kunt u gemakkelijk in en uit de douche stappen en is er voldoende ruimte voor een comfortabele instap. Het heldere glas zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel in uw badkamer, terwijl de zwarte afwerking een elegant en eigentijds tintje toevoegt.

Deze douchedeur is geschikt voor douchecabines met een afmeting van 80*200 cm. Of u nu een kleine badkamer heeft of juist een ruime douchecabine, de Black Edition SINGLE front draaideur past zich aan uw behoeften aan. Het sterke en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat de douchedeur stevig op zijn plaats blijft, zelfs na intensief gebruik.

Voeg een vleugje luxe toe aan uw badkamer met de Black Edition SINGLE front draaideur. Bestel vandaag nog en creëer uw eigen oase van rust en ontspanning.