Solidline

Solidline SINGLE front draaideur 70*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€552,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur voor een douchecabine met draaideur - Black Edition SINGLE front draaideur FFG 70*200 cm

Kenmerken en Voordelen

  • Uniek ontwerp: De Black Edition SINGLE front draaideur heeft een opvallend mat zwart frame dat perfect past in moderne badkamers.
  • Helder glas: Het gebruik van helder glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de badkamer, terwijl het ook een luxe uitstraling geeft.
  • Duurzaamheid: De douchedeur is vervaardigd van hoogwaardig 8 mm dik glas, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De glazen deur is bestand tegen dagelijks gebruik en blijft lang mooi.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het slimme ontwerp en de meegeleverde installatie-instructies is de douchedeur eenvoudig te monteren. Je hebt geen speciale gereedschappen nodig.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO Coating, wat zorgt voor een makkelijk te reinigen oppervlak. Water en zeepresten hechten zich niet vast aan het glas, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is.

Gebruikerservaring

Met de Black Edition SINGLE front draaideur haal je stijl en functionaliteit in huis. Het moderne ontwerp in combinatie met het mat zwarte frame voegt direct karakter en elegantie toe aan je badkamer. Het heldere glas zorgt ervoor dat je badkamer ruimer oogt en geeft je een gevoel van luxe.

De stevigheid en duurzaamheid van de douchedeur zorgen ervoor dat je er lang plezier van zult hebben. Het hoogwaardige 8 mm dikke glas kan tegen een stootje en blijft er jarenlang als nieuw uitzien.

Bovendien is de installatie van de douchedeur eenvoudig en snel te doen, dankzij het slimme ontwerp en de duidelijke instructies. Voor je het weet kun je genieten van je nieuwe douchecabine met draaideur.

Schoonmaken is ook geen gedoe meer dankzij de NANO Coating op het glas. Water en zeepresten glijden moeiteloos van het oppervlak af, waardoor je minder tijd hoeft te spenderen aan het schoonmaken van de douchedeur.

Met de Black Edition SINGLE front draaideur haal je niet alleen een functioneel element in huis, maar ook een eyecatcher die je badkamer transformeert tot een moderne en stijlvolle omgeving.