Solidline

Solidline Glasplaat Mira front - 100 - Rookglas

€348,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met draaideur: Luxe en functionaliteit gecombineerd

Kenmerken en Voordelen:

  • Gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik rookglas, waardoor de douchecabine een moderne uitstraling krijgt.
  • Met een afmeting van 100*200 cm biedt deze douchecabine voldoende ruimte voor een comfortabele douche-ervaring.
  • Uitgerust met een draaideur die soepel opent en sluit, zodat u geen last heeft van vervelende schuifbewegingen.
  • De NANO-coating op het glas zorgt ervoor dat water en zeepresten zich niet kunnen hechten, waardoor de douchecabine gemakkelijk schoon te houden is.
  • Met de rookglasafwerking geeft deze douchecabine uw badkamer een elegante en eigentijdse uitstraling.

Gebruikerservaring:

Stel u voor: na een lange vermoeiende dag, stapt u uw badkamer binnen en ogenblikkelijk voelt u de rust. U opent de prachtige draaideur van de douchecabine en het weelderige rookeffect van het glas vervoert u naar een oase van ontspanning. Het ruime interieur biedt genoeg bewegingsvrijheid om u volledig op te frissen. Dankzij de soepele draaideur sluit u de buitenwereld buiten en heeft u alle privacy die u nodig heeft. En dankzij de duurzame NANO-coating is het schoonmaken van de douchecabine een fluitje van een cent, zodat u meer tijd aan uzelf kunt besteden. Met deze douchecabine met draaideur wordt elk douchebezoek een verkwikkende en luxe ervaring.

Of u nu op zoek bent naar een upgrade voor uw badkamer of een volledig nieuwe inrichting plant, deze douchecabine met draaideur is de perfecte keuze. Met zijn moderne uitstraling en elegante rookglasafwerking tilt het de esthetiek van uw badkamer naar een hoger niveau. Daarnaast biedt de ruime afmeting en soepele draaideur een comfortabele douche-ervaring voor zowel individuen als gezinnen. En met de duurzame NANO-coating hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over hardnekkige kalkaanslag en zeepresten. Het schoonmaken van uw douchecabine was nog nooit zo eenvoudig.

Kies voor luxe, functionaliteit en een vleugje moderniteit met deze douchecabine met draaideur. Transformeer uw badkamer in een oase van rust en geniet elke dag van een verfrissende en ontspannende douche-ervaring.