Solidline

Solidline Primo douchewand 100*200 cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm

€556,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo FFG Douchewand - Perfectie in jouw badkamer!

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol ontwerp: De Primo FFG Douchewand is een ware blikvanger in elke badkamer. Met zijn elegante en moderne uitstraling voegt deze douchewand een vleugje stijl toe aan jouw dagelijkse routine.
  • Sterk en duurzaam: Gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, biedt deze douchewand optimale stevigheid en duurzaamheid. Het garandeert jarenlang veilig en zorgeloos gebruik.
  • Maatwerk: Met zijn afmetingen van 100*200 cm past deze douchewand perfect in de meeste badkamers. Het biedt voldoende ruimte om comfortabel te douchen zonder beperkingen.
  • Helder glas: Het heldere glas zorgt voor een transparante uitstraling en creëert een gevoel van ruimte in de badkamer. Het laat het licht vrijelijk binnenstromen, waardoor je douche-ervaring nog verfrissender wordt.
  • Stabiliteit gegarandeerd: Deze douchewand wordt geleverd met een stabilisatiestang van 120 cm lang. Deze stang zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning, waardoor je je veilig en zelfverzekerd kunt voelen tijdens het douchen.
  • Gemakkelijk schoon te houden: Dankzij de NANO coating op het glas is deze douchewand eenvoudig schoon te houden. De coating voorkomt dat waterdruppels en kalk zich aan het glas hechten, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken.

Gebruikerservaring

Met de Primo FFG Douchewand wordt elke dag douchen een waar genot. Begin je dag met een verkwikkende douche-ervaring onder de stralende waterstralen. De stijlvolle uitstraling en het heldere glas geven je badkamer een moderne en luxueuze uitstraling.

De sterke en duurzame constructie van de douchewand zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van een stevige douche-ervaring zonder enige zorgen. De stabilisatiestang biedt extra ondersteuning en stabiliteit, waardoor je in alle veiligheid kunt douchen.

Het gemak van het schoonmaken van de Primo FFG Douchewand is een groot pluspunt. Omdat de NANO coating water en kalk afstoot, hoef je minder tijd te besteden aan het schoonmaken van het glas en kun je meer tijd besteden aan ontspanning.

Voeg de Primo FFG Douchewand toe aan jouw badkamer en creëer een oase van comfort en elegantie waar je elke dag van kunt genieten.