Solidline

Solidline Primo douchewand - 120 - Geborsteld Goud

€612,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo BYT Edition FFF Douchewand - Een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer

De Primo BYT Edition FFF Douchewand is een absolute blikvanger die uw badkamer naar een hoger niveau tilt. Met zijn indrukwekkende ontwerp en hoogwaardige materialen geeft deze douchewand uw badkamer een luxe uitstraling. Of u nu uw badkamer wilt verfraaien of wilt genieten van een ontspannende douchesessie, deze douchewand biedt u alles wat u nodig heeft.

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol ontwerp: De Primo BYT Edition FFF Douchewand is uitgevoerd in een prachtige geborsteld goudkleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke badkamerinrichting.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van helder glas van 8 mm dikte, biedt deze douchewand duurzaamheid en veiligheid, terwijl hij tegelijkertijd een open en ruimtelijk gevoel creëert.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij de meegeleverde stabilisatiestang van 120 cm kunt u de douchewand eenvoudig en stevig aan de muur bevestigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over stabiliteit.
  • NANO coating: De douchewand is behandeld met een NANO coating, waardoor vuil en kalk geen kans krijgen om zich te hechten. Dit resulteert in een gemakkelijke reiniging en een langdurig glanzend oppervlak.

Gebruikerservaring

De Primo BYT Edition FFF Douchewand biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw badkamer, maar ook een ongeëvenaarde gebruikerservaring. U zult genieten van de ruimtelijke en open sfeer die deze douchewand creëert, waardoor uw dagelijkse douche een verkwikkende en ontspannende ervaring wordt. Bovendien is de douchewand geschikt voor elke badkamerindeling en zorgt hij voor een naadloze integratie met uw bestaande ruimte. Met de Primo BYT Edition FFF Douchewand bent u verzekerd van een hoogwaardig product dat stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert. Haal alles uit uw douche-ervaring met deze douchewand en laat uw badkamer stralen als nooit tevoren.