Solidline

Solidline Primo Solea Flexpaneel - 30 - Gezandstraald

€339,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Verbeter uw doucheruimte met de Primo Solea Flexpaneel

Maak van uw dagelijkse douche-ervaring een oase van comfort en stijl met het Primo Solea Flexpaneel. Dit draaipaneel van 30*200 cm is ontworpen om uw douchewand een modern tintje te geven. Het GezandstraaldE glas en de chroomkleurige afwerking voegen een vleugje elegantie toe aan uw badkamerinterieur.

Unieke Kenmerken en Voordelen

  • Gezandstraald glas: Het glas van deze douchewand is Gezandstraald, wat niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook zorgt voor privacy tijdens het douchen.
  • 8 mm glasdikte: De Primo Solea Flexpaneel is vervaardigd met 8 mm dik veiligheidsglas, waardoor duurzaamheid en stevigheid gegarandeerd zijn.
  • NANO Coating: Het behandelde glas is voorzien van NANO Coating, wat zorgt voor een water- en vuilafstotend oppervlak, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Praktische Toepassingen en Gebruikerservaring

Met het Primo Solea Flexpaneel transformeert u uw doucheruimte in een oase van ontspanning. Geniet van een verfrissende douche-ervaring terwijl u omringd wordt door het elegante Gezandstraalde glas, dat de perfecte balans biedt tussen privacy en lichtinval.

Dit draaipaneel is eenvoudig te installeren en past perfect bij verschillende badkamerstijlen. Dankzij de soepele draaibeweging en hoogwaardige afwerking heeft u altijd gemakkelijk toegang tot uw douche, terwijl uw badkamer er tegelijkertijd modern en stijlvol uitziet.

Upgrade uw douchewand vandaag nog met het Primo Solea Flexpaneel. Ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en comfort in uw doucheruimte. Bestel nu!