Solidline

Solidline Primo Entrada douchewand - 90 - Chroom - Helder glas

€236,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo Entrada douchewand 90*200 cm - Stijlvol en praktisch

De Primo Entrada douchewand is de perfecte toevoeging aan uw badkamer. Met zijn moderne ontwerp en uitstekende kwaliteit, verandert deze douchewand uw dagelijkse douche-ervaring in een luxe verwennerij. Deze douchewand is speciaal ontworpen om een stijlvolle en praktische oplossing te bieden voor uw douchebehoeften.

Kenmerken en Voordelen:

  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van duurzaam 8 mm dik helder glas, biedt deze douchewand een solide en stabiele constructie.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor water en vuil moeiteloos van het oppervlak afglijden. Dit maakt schoonmaken snel en gemakkelijk.
  • Elegante uitstraling: Het chroomkleurige frame geeft de douchewand een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke badkamerinrichting.
  • Veiligheid: De douchewand is voorzien van gehard glas, waardoor het extra sterk en veilig is. U kunt dus met een gerust hart genieten van uw douche.

Gebruikerservaring:

De Primo Entrada douchewand biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw badkamer, maar ook functionele voordelen. Het ruime formaat van 90*200 cm zorgt voor voldoende bewegingsruimte tijdens het douchen. Dankzij de heldere glazen panelen blijft uw badkamer licht en ruimtelijk aanvoelen, terwijl u tegelijkertijd geniet van de nodige privacy.

De douchewand is eenvoudig te installeren en past perfect bij verschillende douchebakken of inloopdouches. De duurzame constructie zorgt ervoor dat u lange tijd van deze douchewand kunt genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Met zijn elegante uitstraling en praktische voordelen zal de Primo Entrada douchewand zeker een waardevolle toevoeging zijn aan uw badkamer.

Upgrade uw douche-ervaring met de Primo Entrada douchewand en geniet van een stijlvolle, functionele en ontspannen omgeving in uw badkamer.