Solidline

Solidline Primo Entrada douchewand - 120 - Chroom - Helder glas

€281,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo Entrada Douchewand - Elegante Stijl en Ongeëvenaarde Kwaliteit

Op zoek naar de perfecte toevoeging voor jouw badkamer? Maak kennis met de Primo Entrada Douchewand - de ultieme combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit. Deze douchewand tilt jouw doucheruimte naar een hoger niveau en geeft jou de luxe die je verdient.

Kenmerken en Voordelen

  • Elegant design: De Primo Entrada Douchewand is ontworpen met oog voor detail en straalt pure elegantie uit. Het minimalistische frame en het heldere glas creëren een moderne uitstraling die bij elke badkamerstijl past.
  • Hoogwaardig materiaal: Gemaakt van 8 mm dik glas, is deze douchewand niet alleen duurzaam, maar ook veilig in gebruik. Het sterke glas zorgt voor een langdurige stabiliteit en biedt een solide barrière tegen waterspatten.
  • Praktische afmetingen: Met een afmeting van 120*200 cm biedt de Primo Entrada Douchewand voldoende ruimte om comfortabel te douchen. De brede opening zorgt voor gemakkelijke toegang en maakt het reinigen van de wand een eenvoudige taak.
  • NANO Coating: De douchewand is behandeld met een NANO coating, waardoor het glas water- en vuilafstotend is. Hierdoor blijft de wand langer schoon en vrij van vlekken, waardoor je jouw kostbare tijd kunt besteden aan ontspanning.

Gebruikerservaring

Met de Primo Entrada Douchewand breng je de ultieme spa-ervaring naar je eigen badkamer. Stap binnen in een oase van rust en geniet van de verkwikkende waterstralen, omgeven door een elegant design. Of je nu een snelle douche neemt om de dag te beginnen of juist wilt ontspannen na een lange dag, deze douchewand biedt de perfecte setting.

De installatie van de Primo Entrada Douchewand is eenvoudig en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dankzij het hoogwaardige ontwerp en de robuuste constructie kun je jarenlang genieten van een moeiteloze douche-ervaring.

Verrijk je badkamer met de Primo Entrada Douchewand en geef jezelf de luxe die je verdient. Bestel nu en transformeer je badkamer in een oase van elegantie en comfort!