Solidline

Solidline Primo douchewand 120*200 cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm

€612,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo FFF Douchewand 120x200 cm - Brushed Copper

Op zoek naar een douchewand die stijl en functionaliteit combineert? Kijk niet verder dan de Primo FFF Douchewand in Brushed Copper. Deze prachtige douchewand voegt een vleugje moderne elegantie toe aan elke badkamer, terwijl het tegelijkertijd een plezierige en ontspannende douche-ervaring biedt.

Kenmerken en Voordelen

  • Elegante afwerking: De Brushed Copper kleur geeft deze douchewand een luxe uitstraling en past perfect in elke moderne badkamer.
  • Hoogwaardig glas: Deze douchewand is gemaakt van helder glas met een dikte van 8 mm, waardoor hij duurzaam en stevig is.
  • Stabilisatiestang inbegrepen: Met de meegeleverde stabilisatiestang van 120 cm blijft de douchewand stevig op zijn plaats, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wiebelen of beweging.
  • NANO coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor water en vuil zich niet aan het oppervlak hechten. Hierdoor is de douchewand gemakkelijk schoon te maken en blijft hij langer mooi.
  • Ruime afmeting: Met een afmeting van 120x200 cm biedt deze douchewand voldoende ruimte voor een comfortabele douche-ervaring.

Gebruikerservaring

Met de Primo FFF Douchewand in Brushed Copper haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een eyecatcher voor je badkamer. Deze douchewand creëert een gevoel van luxe en elegantie, waardoor elke douche een genot wordt. Dankzij het hoogwaardige glas en de stabilisatiestang geniet je van een stevige en veilige douchewand die lang meegaat.

De NANO coating zorgt ervoor dat je douchewand er altijd als nieuw uitziet, zonder dat je veel moeite hoeft te doen. Even snel schoonmaken en hij is weer stralend. Met de ruime afmeting van 120x200 cm biedt deze douchewand ook voldoende ruimte om comfortabel te douchen, zonder beperkingen.

Breng je badkamer naar een hoger niveau met de Primo FFF Douchewand in Brushed Copper. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een luxe douche-ervaring.