Solidline

Solidline Primo douchewand 120*200 cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm

€556,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Verbeter uw Douche-ervaring met de Primo FFG Douchewand

Bent u op zoek naar een nieuwe douchewand die zowel stijlvol als functioneel is? Maak kennis met de Primo FFG Douchewand, een perfecte aanvulling op uw badkamer. Met zijn kenmerkende design en hoogwaardige materialen, zal deze douchewand uw douche-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol design: De Primo FFG Douchewand heeft een moderne uitstraling, met zijn Brushed Copper kleur die een vleugje elegantie toevoegt aan uw badkamer.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van 8 mm dik helder glas, is deze douchewand duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.
  • Inclusief stabilisatiestang: Om extra stabiliteit en veiligheid te bieden, wordt deze douchewand geleverd met een stabilisatiestang van 120 cm.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO Coating, wat zorgt voor een gemakkelijk schoon te maken oppervlak en het voorkomen van kalkaanslag.
  • Perfecte afmeting: Met een afmeting van 120*200 cm, biedt deze douchewand voldoende ruimte om comfortabel te douchen.

Gebruikerservaring

Stelt u zich eens voor dat u elke ochtend de douche instapt en begroet wordt met een stijlvolle en moderne douchewand. Met de Primo FFG Douchewand wordt het een werkelijkheid. Geniet van uw eigen kleine oase van rust en ontspanning in uw badkamer.

Deze douchewand past perfect in elke moderne badkamer en voegt een vleugje luxe toe aan uw dagelijkse routine. Dankzij de NANO Coating is het reinigen een fluitje van een cent, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw douche-ervaring.

Of u nu de dag begint met een verkwikkende douche of na een lange werkdag wilt ontspannen, de Primo FFG Douchewand is de ideale partner. Maak van uw badkamer een plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Bestel vandaag nog de Primo FFG Douchewand en verander uw badkamer in een oase van comfort en stijl. Geniet van de unieke combinatie van design, kwaliteit en functionaliteit die deze douchewand te bieden heeft.