Solidline

Solidline SINGLE front draaideur 100*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€608,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Voeg een vleugje stijl toe aan je badkamer met de Black Edition SINGLE front draaideur FFG 100*200 cm

Eigenschappen en voordelen

  • Mat Zwart: Deze douchedeur is uitgevoerd in een prachtige mat zwarte kleur, waardoor je badkamer een moderne en chique uitstraling krijgt.
  • Helder glas: Het gebruik van helder glas zorgt voor een ruimtelijk effect en laat het licht mooi door je douchecabine schijnen.
  • 8 mm glasdikte: Met een dikte van 8 mm is het glas van deze douchedeur stevig en duurzaam, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare douche-ervaring.
  • NANO Coating: Dankzij de NANO coating blijft het glas van deze douchedeur langer schoon en vrij van kalk en zeepresten, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken.
  • 100*200 cm: Met een afmeting van 100*200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste standaard douchecabines, wat zorgt voor een moeiteloze integratie in je badkamer.

Gebruikerservaring

Met de Black Edition SINGLE front draaideur FFG 100*200 cm voeg je niet alleen stijl toe aan je badkamer, maar geniet je ook van een comfortabele en praktische douche-ervaring. Het draaideurmechanisme zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de douche, terwijl het stevige glas en de hoogwaardige materialen zorgen voor langdurige duurzaamheid.

De mat zwarte kleur van deze douchedeur creëert een luxe uitstraling en kan moeiteloos worden gecombineerd met verschillende badkamerstijlen. Of je nu een moderne, industriële look wilt creëren of juist een minimalistische en strakke uitstraling wilt bereiken, de Black Edition SINGLE front draaideur FFG 100*200 cm past perfect bij jouw wensen.

Daarnaast is het heldere glas perfect voor het creëren van een ruimtelijk effect in je badkamer en zorgt het voor een heldere en frisse uitstraling. Dankzij de NANO coating blijft het glas langer schoon en vrij van vlekken, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken en meer tijd overhoudt om te ontspannen.

De douchedeur is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Met zijn perfecte afmeting van 100*200 cm past de douchedeur in de meeste standaard douchecabines, waardoor je geen gedoe hebt met aanpassingen. Met de Black Edition SINGLE front draaideur FFG 100*200 cm creëer je niet alleen een stijlvolle badkamer, maar ook een functionele ruimte waar je elke dag kunt genieten van een verfrissende douche-ervaring.

Bestel vandaag nog de Black Edition SINGLE front draaideur FFG 100*200 cm en geef je badkamer een upgrade met dit prachtige en praktische product!