Solidline

Solidline Primo douchewand - 70 - Gun Metal Light

€490,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo GML Edition FFF Douchewand - 70*200 cm

Maak van je douche een oase van rust en stijl met de Primo GML Edition FFF douchewand. Deze prachtige douchewand is de perfecte toevoeging aan je badkamer en biedt de ultieme douche-ervaring. Met zijn Gun Metal Light kleur en helder glas is deze douchewand een echte eyecatcher.

Kenmerken en Voordelen

  • Luxe design: De Primo GML Edition FFF douchewand is ontworpen met oog voor detail en biedt een luxe uitstraling in je badkamer.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, biedt deze douchewand duurzaamheid en stevigheid voor jarenlang plezier.
  • Stabilisatiestang: Inclusief een stabilisatiestang van 120 cm voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het douchen.
  • NANO coating: Het glas van de douchewand is behandeld met een NANO coating, waardoor het water en vuil afstoot. Dit zorgt voor gemakkelijk onderhoud en een langdurig helder glas.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij de meegeleverde instructies en installatiematerialen is het plaatsen van deze douchewand een eenvoudig klusje.

Gebruikerservaring

Stap in je eigen privé-spa met de Primo GML Edition FFF douchewand. Geniet van een ontspannende douche-ervaring en voel de stress van de dag van je afspoelen. Met het heldere glas en de ruime afmetingen van 70*200 cm creëert deze douchewand een open en lichte sfeer in je badkamer.

Het Gun Metal Light frame voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamerinterieur en geeft een moderne uitstraling. Het 8 mm dikke glas biedt niet alleen stevigheid, maar zorgt ook voor een veilige en stabiele douchewand.

Dankzij de NANO coating blijft het glas langer schoon en helder, waardoor je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken en meer tijd hebt om te ontspannen. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit, waardoor je onbezorgd kunt genieten van je douche-ervaring.

Upgrade je badkamer met de Primo GML Edition FFF douchewand en geniet elke dag van een luxueuze douche-ervaring. Bestel vandaag nog en transformeer je douche in een stijlvolle en comfortabele ruimte.