Solidline

Solidline Primo douchewand 80*200 cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm

€536,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo FFF douchewand - Een meesterwerk voor jouw badkamer

Upgrade jouw badkamer met de Primo FFF douchewand. Met zijn unieke design en hoogwaardige materialen zal deze douchewand een prachtige toevoeging zijn aan jouw doucheruimte. Met een breedte van 80 cm en een hoogte van 200 cm biedt deze douchewand voldoende ruimte en privacy tijdens het douchen. Maar dat is niet alles, de Primo FFF douchewand is verkrijgbaar in de trendy kleur Brushed Copper, waardoor hij een stijlvolle en luxueuze uitstraling heeft.

Kenmerken en Voordelen:

  • Hoogwaardige kwaliteit: De Primo FFF douchewand is gemaakt van 8 mm dik helder glas, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid.
  • Eenvoudige installatie: Deze douchewand wordt geleverd inclusief een stabilisatiestang van 120 cm, waardoor de installatie een fluitje van een cent is.
  • Stijlvol design: De Brushed Copper kleur geeft deze douchewand een moderne uitstraling, waardoor jouw badkamer een echt wellness gevoel krijgt.
  • NANO Coating: Het glas van de douchewand is behandeld met een NANO Coating, waardoor het zichzelf reinigt en vlekken worden tegengegaan. Zo blijft de douchewand altijd glanzend en schoon.

Gebruikerservaring en Toepassing:

De Primo FFF douchewand biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke en luxe uitstraling, maar zorgt ook voor een comfortabele en ontspannen douche-ervaring. Het ruime formaat van 80*200 cm biedt voldoende bewegingsruimte, terwijl het heldere glas een open en lichte sfeer creëert. Of je nu haast hebt in de ochtend of wilt genieten van een ontspannende douche na een lange dag, de Primo FFF douchewand zal altijd aan jouw behoeften voldoen.

Deze douchewand is geschikt voor iedere badkamerstijl en kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere badkamermeubels en accessoires. Creëer jouw eigen oase van rust en geniet van het gemak en de schoonheid van de Primo FFF douchewand.

Verwen jezelf met luxe en stijl met de Primo FFF douchewand. Bestel vandaag nog en transformeer jouw badkamer in een elegant en functioneel paradijs.