Solidline

Solidline Primo Entrada douchewand - 45 - Chroom - Helder glas

€196,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo Entrada douchewand 45*200 cm

Op zoek naar de perfecte douchewand voor jouw badkamer? Kijk niet verder! Met de Primo Entrada douchewand ben je verzekerd van zowel stijl als functionaliteit. Deze douchewand is het ideale accessoire om je doucheruimte een upgrade te geven. Laat je betoveren door de elegante uitstraling en geniet van een luxe douche-ervaring zoals nooit tevoren. Kenmerken en Voordelen:
  • Hoogwaardig design: De Primo Entrada douchewand is vervaardigd uit de beste materialen en heeft een glasdikte van 8 mm. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame constructie, maar ook voor een luxe uitstraling die je badkamer naar een hoger niveau tilt.
  • Perfecte pasvorm: Met een afmeting van 45*200 cm past deze douchewand moeiteloos in de meeste badkamers. Of je nu een compacte of ruime doucheruimte hebt, deze douchewand past perfect bij elke setting.
  • Helder glas: Het gebruik van helder glas zorgt voor een moderne en ruimtelijke uitstraling in je badkamer. Laat het licht vrij spel hebben en creëer een oase van ontspanning tijdens je dagelijkse douchebeurt.
  • NANO Coating: De douchewand is voorzien van een NANO Coating, waardoor kalk en zeepresten geen kans krijgen om zich aan het glas te hechten. Dit maakt schoonmaken eenvoudig en zorgt ervoor dat je douchewand er altijd stralend uitziet.
Gebruikerservaring:

Met de Primo Entrada douchewand wordt douchen een echte belevenis. Het ruime formaat zorgt voor een comfortabele douche-ervaring waarin je volledig kunt ontspannen. De stevige constructie biedt stabiliteit en geeft je een gevoel van veiligheid tijdens het douchen. Daarnaast is de douchewand zeer eenvoudig te installeren, waardoor je binnen no-time kunt genieten van je nieuwe aanwinst.

Deze douchewand is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Het strakke design past perfect bij elke interieurstijl en creëert een tijdloze uitstraling. Met de Primo Entrada douchewand haal je gegarandeerd een eyecatcher in huis.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor de ultieme douche-ervaring met de Primo Entrada douchewand. Bestel vandaag nog en maak van jouw badkamer een oase van luxe en ontspanning.