Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - Hendel kort smal - Afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €376,00
€314,00 incl. BTW
Uw voordeel: €62,00
Artikelcode: 5-S-004-B5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - hendel kort smal - afdekplaat - model B 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan voor jouw badkamer? Maak kennis met de Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw. Deze kraan combineert uitstekende kwaliteit en energiebesparing in één. Lees hieronder meer over de kenmerken en voordelen van deze kraan.

Design en kwaliteit

De Brauer Black Edition Wastafelmengkraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een matte zwarte afwerking. De kraan heeft een gebogen uitloop en een aparte hendel waarmee je eenvoudig de temperatuur en het watervolume regelt. De inbouwconstructie zorgt voor een strakke afwerking in de wand en maakt deze kraan perfect geschikt voor moderne badkamers. Het inbouwdeel en de rozetten zijn inbegrepen, en dankzij de 1/2"-aansluiting is de kraan gemakkelijk te monteren.

Energiebesparend Coldstart-mechanisme

De Brauer Black Edition Wastafelmengkraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Wanneer je de kraan opent in neutrale positie of zelfs in een licht afwijkende positie, stroomt er nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor je boiler geactiveerd wordt. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt je boiler niet geactiveerd wanneer je alleen koud water nodig hebt, waardoor je energie bespaart en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. Een win-winsituatie!

Onderhoud

Om je nieuwe zwarte kraan mooi te houden, raden we aan om het product dagelijks na gebruik droog te vegen met een zachte doek. Voor wekelijkse reiniging adviseren we het gebruik van zachte zeep. Vermijd het gebruik van chloor, alcohol of verdunningsmiddelen, omdat deze schade kunnen veroorzaken aan de kraan.

Specificaties:

  • Mat Zwart
  • Messing
  • Inbouwkraan
  • Inclusief inbouwdeel
  • Waterbesparend
  • Rechthoekige achterplaat (200*85)

Brauer biedt een ruim assortiment aan sanitair producten met een prachtig design, uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Kies voor de Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw en geniet van de beste combinatie van stijl, functionaliteit en energiebesparing.