Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - Hendel middel dik - Afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €376,00
€314,00 incl. BTW
Uw voordeel: €62,00
Artikelcode: 5-S-004-S1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - hendel middel dik - afdekplaat - model E 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan? Dan ben je misschien overweldigd door het enorme aanbod. Maar niet alle zwarte kranen zijn gelijk in kwaliteit en duurzaamheid. Eén van onze favorieten is de Brauer Black Edition wastafelmengkraan! Ontdek hieronder waarom deze kraan uitblinkt in kwaliteit en hoe hij energie bespaart.

Strak Design

De strak vormgegeven Brauer Black Edition wastafelmengkraan heeft een rechte uitloop en een hendel van middel dik formaat. De kraan wordt in de wand gemonteerd, naast elkaar, waardoor hij perfect te combineren is met een wastafel zonder kraangat. Het inbouwdeel en de rozetten zijn inbegrepen. Dankzij de 1/2"-aansluiting is de kraan eenvoudig te monteren.

Energiebesparend Coldstart Mechanisme

Alle Brauer Black kranen zijn uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs in neutrale of licht afwijkende positie krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor je boiler geactiveerd wordt. Met de Brauer Black kraan bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan het milieu door minder energie te verbruiken.

Hoogwaardige Kwaliteit

De Brauer Black producten ondergaan het elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur perfect hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black kranen gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Dit maakt de kraan minder gevoelig voor beschadigingen.

Onderhoudstips

Om je nieuwe zwarte kraan mooi te houden, raden we aan om deze dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren we om de kraan wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Specificaties:

  • Kleur: Mat zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type: Inbouwkraan
  • Inclusief: Inbouwdeel
  • Waterbesparend: Ja
  • Achterplaat: Rechthoekig, 200*85mm

Ontdek het ruime assortiment van Brauer, waar je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen en kleuren. Dankzij het prachtige design, de goede kwaliteit en scherpe prijzen ben je verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.