Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - Hendel kort smal - Zonder afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €349,00
€291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €58,00
Artikelcode: 5-S-004-B5-65
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - hendel kort smal - model B 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan? Dan ben je misschien overweldigd door het enorme aanbod. Maar de ene zwarte kraan is de andere niet. De kranen verschillen van elkaar in kwaliteit en duurzaamheid. Eén van onze favorieten zijn de Brauer Black kranen! Lees hieronder meer over de uitstekende kwaliteit van deze kraan én hoe de kraan energie bespaart.

Design

De inbouw wastafelkraan is gemaakt van messing in een mat zwarte uitvoering. De Brauer kraan heeft een gebogen uitloop en een aparte, enkele greep waarmee je de temperatuur en het watervolume regelt. De kraan is een inbouwkraan en wordt dus gedeeltelijk in de wand weggewerkt. Dit zorgt voor een strakke en nette afwerking, waardoor de kraan perfect past bij een moderne badkamer. Het inbouwdeel dat in de muur wordt geplaatst, is inbegrepen bij de kraan. De kraan wordt afgewerkt met rozetten die ook zijn inbegrepen. Dankzij de 1/2"-aansluiting is de kraan eenvoudig te monteren.

Coldstart Energievriendelijk

Alle Brauer Black kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de Coldstart kraan opent in neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor je boiler wordt geactiveerd. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt je boiler niet geactiveerd als je gewoon een glas water wilt pakken. Hierdoor verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld én draag je bij aan een beter milieu. Een win-winsituatie, toch?

Kwaliteit

Het spuiten van een product geeft niet altijd de gewenste kwaliteit. De Brauer Black producten ondergaan daarom het elektroforese proces. Dit betekent dat de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag zeer goed hecht aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan de gekleurde laag van gespoten of poedergelakte producten. Gespoten of poedergelakte producten zijn veel gevoeliger voor beschadigingen.

Onderhoud

Natuurlijk wil je je nieuwe zwarte kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner. Let ook op met haarkleurmiddelen, waterontharder of sluierverwijderaar.

Specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type: Inbouwkraan
  • Inclusief inbouwdeel
  • Waterbesparend
  • Ronde rozetten 65mm

Brauer biedt een ruim assortiment sanitair producten. Veel producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse kleuren. Door het prachtige design, goede kwaliteit en scherpe prijs ben je verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.