Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - Hendel lang smal - Zonder Afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €349,00
€291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €58,00
Artikelcode: 5-S-004
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - hendel lang smal - model A 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan? Dan ben je misschien overweldigd door het enorme aanbod. Maar niet alle zwarte kranen zijn gelijk aan elkaar. Ze verschillen in kwaliteit en duurzaamheid. Een van onze favorieten is de Brauer Black kraan! Ontdek hieronder meer over de uitstekende kwaliteit van deze kraan en hoe hij energie bespaart.

Coldstart - Energievriendelijk

Alle Brauer Black kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de Coldstart kraan opent in de neutrale positie of zelfs een licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, waardoor je boiler wordt geactiveerd. Met het Coldstart-mechanisme wordt je boiler niet geactiveerd als je gewoon een glas water wilt pakken. Hierdoor verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu. Een win-winsituatie, toch?

Extra pluspunt: deze kraan heeft een inbouwdiepte van 56 cm en kan daarom bijna overal worden geplaatst.

Kwaliteit

Het spuiten van een product levert niet altijd de gewenste kwaliteit op. De Brauer Black producten ondergaan daarom het elektroforese proces. Dit betekent dat de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, zodat de laag zeer goed hecht aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Gespoten of poedergelakte producten zijn veel gevoeliger voor beschadigingen. Alle Brauer Black producten zijn bovendien uitgerust met 'anti-vinger-afdruk'-eigenschappen, waardoor ze minder vatbaar zijn voor vet en geen vettige plekken of vingerafdrukken vertonen na aanraking.

Onderhoud

Natuurlijk wil je je nieuwe zwarte kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Ruim assortiment

Brauer biedt een breed assortiment sanitairproducten. Veel producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse kleuren. Met het prachtige design, de goede kwaliteit en een scherpe prijs ben je verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Zwart mat
  • Materiaal: Messing
  • Inbouwkraan
  • Inclusief inbouwdeel
  • Waterbesparend

Maak je badkamer compleet met de Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - hendel lang smal - model A 1 - mat zwart. Geniet van het moderne design, de energiebesparende functies en de duurzaamheid van deze kraan.