Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - Hendel breed plat - Zonder afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €349,00
€291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €58,00
Artikelcode: 5-S-004-B3-65
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - hendel breed plat - model C 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid? Dan zijn de Brauer Black kranen de perfecte keuze voor jouw badkamer. Lees verder en ontdek meer over het prachtige design, energiebesparende functies en het onderhoud van deze kraan.

Design

De inbouw wastafelkraan van Brauer is gemaakt van messing en heeft een mat zwarte afwerking. Met de gebogen uitloop en de aparte, enkele greep regel je eenvoudig de watertemperatuur en het watervolume. Door de inbouwmontage wordt de kraan gedeeltelijk in de wand weggewerkt, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij een hedendaagse badkamer. Het inbouwdeel en de rozetten zijn inbegrepen, en de kraan is eenvoudig te monteren dankzij de 1/2"-aansluiting.

Energievriendelijke Coldstart mechanisme

Alle Brauer Black kranen zijn voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit betekent dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs als je de kraan opent in neutrale of licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. In tegenstelling tot standaard kranen, waarbij je gemengd water krijgt in neutrale positie en je boiler dus wordt geactiveerd. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt je boiler niet geactiveerd wanneer je alleen koud water nodig hebt, wat resulteert in energiebesparing en kostenbesparing. Met de Brauer Black kranen draag je dus bij aan het milieu en je portemonnee.

Kwaliteit

De Brauer Black producten ondergaan het elektroforese proces, wat zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit. De mat zwarte kleur wordt elektrisch geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag uitstekend hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black kranen gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Hierdoor zijn de Brauer Black kranen minder gevoelig voor beschadigingen en behouden ze langdurig hun prachtige uitstraling.

Onderhoud

Om je zwarte kraan in optimale conditie te houden, raden wij aan om het product dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast is wekelijks reinigen met zachte zeep aanbevolen. Gebruik geen chloor, alcoholhoudende of verdunnende reinigingsmiddelen, aangezien deze de kraan kunnen beschadigen. Met het juiste onderhoud blijft je Brauer Black kraan er als nieuw uitzien.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Inbouwkraan
  • Inclusief inbouwdeel
  • Waterbesparend
  • Ronde rozetten (65mm)