Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - Hendel plat smal - Zonder afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €349,00
€291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €58,00
Artikelcode: 5-S-004-B4-65
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - hendel plat smal - model D 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan voor jouw wastafel? Dan is de Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw de perfecte keuze. Deze kraan combineert hoogwaardige kwaliteit, een stijlvol design en energiebesparende functies. Ontdek hieronder meer over de uitstekende eigenschappen van deze kraan.

Design en installatiegemak

De inbouw wastafelkraan van Brauer is vervaardigd uit messing en heeft een mat zwarte uitvoering. Met een gebogen uitloop en een aparte, platte en smalle hendel kun je eenvoudig de watertemperatuur en het -volume regelen. Deze kraan wordt ingebouwd in de wand, wat zorgt voor een strak en netjes afgewerkt resultaat dat perfect past bij een moderne badkamer. Het inbouwdeel en de rozetten worden meegeleverd, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Dankzij de standaard 1/2"-aansluiting is de kraan gemakkelijk te monteren.

Coldstart-mechanisme voor energiebesparing

Alle Brauer Black kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water verbruikt. Wanneer je de kraan opent in de neutrale of licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen resulteert de neutrale positie in gemengd water, waardoor je boiler geactiveerd wordt. Het Coldstart-mechanisme voorkomt dat je boiler onnodig wordt geactiveerd wanneer je gewoon een glas water wilt tappen. Hierdoor bespaar je energie en draag je bij aan het milieu, terwijl je ook nog eens geld bespaart. Een win-winsituatie!

Kwaliteit en onderhoudsgemak

De Brauer Black Edition Wastafelmengkraan ondergaat het elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur perfect hecht aan het bewerkte metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van het Brauer Black assortiment gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Dit resulteert in een langdurige en krasbestendige afwerking. Om jouw zwarte kraan in optimale staat te houden, raden wij aan om deze dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Specificaties:

  • Kleur: Mat zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type: Inbouwkraan
  • Inclusief inbouwdeel
  • Waterbesparend
  • Ronde rozetten van 65mm

Brauer biedt een ruim assortiment aan sanitair producten, waaronder de Black Edition Wastafelmengkraan. Met Brauer ben je verzekerd van een prachtig design, uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Kies voor de Brauer Black kraan en creëer een stijlvolle en functionele badkamer.