Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - Hendel lang smal - Zonder afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €349,00
€291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €58,00
Artikelcode: 5-S-004-S2-65
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - hendel lang smal - model A 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan? Dan is de Brauer Black kraan de perfecte keuze. Niet alle zwarte kranen zijn hetzelfde, ze verschillen in kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek hieronder waarom de Brauer Black kraan onze favoriet is en hoe deze kraan energie bespaart.

Design

De Brauer Black Edition wastafelmengkraan heeft een strakke vormgeving met een rechte uitloop en een greep die naast elkaar in de wand worden gemonteerd. Hierdoor is deze kraan perfect te combineren met een wastafel zonder kraangat. Het inbouwdeel dat in de muur wordt geplaatst, is inbegrepen, evenals de rozetten voor een nette afwerking. Dankzij de 1/2"-aansluiting is de kraan eenvoudig te monteren.

Coldstart - Energievriendelijk

Alle Brauer Black kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs bij het openen van de kraan in neutrale of licht afwijkende positie krijg je alleen koud water. Standaard kranen leveren gemengd water in neutrale positie, waardoor de boiler wordt geactiveerd. Met het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet geactiveerd als je gewoon een glas water wilt pakken. Hierdoor bespaar je energie en draag je bij aan het milieu, terwijl je ook nog eens geld bespaart.

Kwaliteit

De Brauer Black producten worden niet zomaar gespoten, maar ondergaan het elektroforese proces. Dit zorgt ervoor dat de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag uitstekend hecht aan het bewerkte metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black producten gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Ze zijn ook veel minder gevoelig voor beschadigingen.

Onderhoud

Om je zwarte kraan in optimale conditie te houden, raden we aan om deze dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. We adviseren ook om de kraan wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik geen chloor, alcohol of verdunner als reinigingsmiddel. Wees ook voorzichtig met haarkleurmiddelen, waterontharders of sluierverwijderaars.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type: Inbouwkraan
  • Inclusief inbouwdeel
  • Waterbesparend
  • Ronde rozetten (65mm)

Brauer biedt een ruim assortiment sanitair producten van hoge kwaliteit. Veel producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Met Brauer ben je verzekerd van een prachtig design, goede kwaliteit en een scherpe prijs.