Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - Hendel plat smal - Zonder afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €349,00
€291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €58,00
Artikelcode: 5-S-004-S4-65
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - hendel plat smal - model D 1 - mat zwart

Op zoek naar een kwalitatieve en duurzame zwarte kraan? De Brauer Black Edition wastafelmengkraan is een uitstekende keuze. Ontdek hieronder waarom deze kraan zo bijzonder is en hoe hij energie bespaart. Bij Badkamervoorjou geniet je bovendien van een ruim assortiment en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Design en Functionaliteit

De Brauer Black Edition wastafelmengkraan heeft een strakke vormgeving met een rechte uitloop en een platte smalle hendel. Deze kraan wordt in de wand gemonteerd, waardoor hij perfect te combineren is met een wastafel zonder kraangat. Het inbouwdeel en de rozetten zijn inbegrepen, en de kraan kan eenvoudig gemonteerd worden dankzij de 1/2"-aansluiting.

Energievriendelijk Coldstart Mechanisme

Alle Brauer Black kranen zijn uitgerust met het energiebesparende Coldstart mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs in neutrale of licht afwijkende positie krijg je nog steeds koud water, terwijl standaard kranen gemengd water leveren en je boiler dus geactiveerd wordt. Met de Brauer Black kranen bespaar je niet alleen geld, maar lever je ook een bijdrage aan het milieu.

Kwaliteit en Onderhoud

De Brauer Black producten worden behandeld met het elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur zeer goed hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black kranen gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Om je zwarte kraan mooi te houden, raden we aan om deze dagelijks af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Specificaties:

  • Kleur: Mat zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type: Inbouwkraan
  • Inclusief: Inbouwdeel
  • Waterbesparend: Ja
  • Rozetten: Ronde rozetten (65mm)

Met de Brauer Black Edition Wastafelmengkraan haal je niet alleen een stijlvolle zwarte kraan in huis, maar ook kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing. Ontdek het ruime assortiment van Brauer en geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw badkamer.