Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Laag - Model E - Mat zwart

Adviesprijs €228,00
€190,00 incl. BTW
Uw voordeel: €38,00
Artikelcode: 5-S-001-HD1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - laag - model E mat zwart

Op zoek naar een kwalitatieve wastafelmengkraan met een strakke uitstraling? Dan is de Brauer BlackEdition wastafelmengkraan de juiste keuze. Met zijn lage uitloop en compacte design geeft deze kraan een moderne touch aan elke badkamer. Ontdek hieronder meer over de uitstekende kwaliteit en energiebesparende eigenschappen van deze kraan.

Gemakkelijk in gebruik

De Brauer BlackEdition wastafelmengkraan heeft een vaste uitloop en is eenvoudig te bedienen met één greep. Met deze greep regel je zowel de watertemperatuur als het water volume. Met een simpele beweging verander je de temperatuur van koud naar warm. Beweeg de hendel naar links, rechts, boven of beneden om de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid in te stellen.

Energievriendelijk met Coldstart

Alle Brauer Black kranen zijn voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water verbruikt. Zelfs in de neutrale positie of licht afwijkende stand ontvang je alleen koud water. Bij standaard kranen komt er gemengd water uit de kraan, waardoor de boiler wordt geactiveerd. Met de Brauer BlackEdition kraan bespaar je energie en draag je bij aan een duurzamer milieu. Een win-winsituatie!

Kwaliteit en onderhoud

De Brauer Black kranen ondergaan een speciaal elektroforese proces. Hierdoor hecht de mat zwarte kleur perfect aan het metaal, waardoor de kraan een gladde, vlakke en sterke afwerking heeft. De gekleurde laag is hierdoor ook beter bestand tegen beschadigingen dan gespoten of poedergelakte kranen. Bovendien zijn de Brauer Black kranen uitgerust met anti-vingerafdruk eigenschappen, waardoor vettige plekken en vingerafdrukken geen kans krijgen.

Om je zwarte kraan mooi te houden, raden we aan om deze dagelijks na gebruik droog te vegen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met milde zeep en vermijd chloor, alcoholhoudende reinigingsmiddelen en haarkleurmiddelen. Op deze manier geniet je langdurig van de prachtige uitstraling van de Brauer BlackEdition wastafelmengkraan.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Mat Zwart
  • Coldstart: Ja
  • Opbouwkraan
  • Waterbesparend
  • Laag model